Det er den sygeste start, jeg kunne drømme om!

Jonas Palsgård står med de bedste chancer inden semifinaledagen ved Event 34. Han spår sine muligheder som gode, men vil ikke ‘jinxe’ noget.

Endelig kan vi danskere glæde os over WSOP-spænding på den helt store klinge, når Jonas Palsgård i aften, mens resten af landet dirrer i spænding over, hvem der skal i regering, går ind til slutfasen ved WSOP Event 34 som chipleader.

Læs også: Palsgård chipleader med 32 tilbage ved WSOP-event!

Den kun 22-årige turneringspro er kun lige ankommet til Las Vegas, men sikret sit andet cash. Pokernyhederne fangede en WSOP-chipleader der, forståeligt nok, havde svært ved at sove.

– Det er super spændende! Det er første gang i Vegas, og at nå langt i min jomfrutour i WSOP, cashe nummer to (og buste 80/20 for 100 big blinds), og så føre nummer tre med 32 tilbage – det er den sygeste start, jeg kunne drømme om! fortæller Palsgård til Pokernyhederne.

Gode chancer
Det er et helt særligt format, Palsgård er dybt i. Førstedagen blev spillet på nimands-borde, dag 2 på seksmands-borde og nu skal finalebordet så findes via to runder af headsup-dueller.

Her taler formatet til Palsgårds fordel, da han som chipleader skal møde den mindste stack.

– Nima Musavian, som jeg har med mig herhenne, holdt lidt øje med de andre borde, da vi var ved at slutte, så han kunne se de andre spille. Jeg ville med rimelig stor sikkerhed ende som chipleader, så han skulle bare holde øje med den mindste stack hele tiden, siger Palsgård og fortsætter,

– Det endte på en ‘gammelfar’ med 60.000 chips (Palsgård er videre med over 480.000, red.), så jeg spår mine chancer rimelig gode for at ramme top-16 i hvert fald.

Op til Las Vegas valgte sjællænderen at give den ekstra gas med online-turneringer og hentede flotte resultater på stribe. Er han på sit livs heater?

– Hvis jeg shipper den her må du gerne kalde det det! Men jeg vil helst ikke jinxe noget. Med hensyn til online, så har jeg været brandvarm! Så det var dejligt at slutte af med at lukke Bigger $162 uden deal, til at afslutte to helt fantastiske uger.

– Jeg har virkelig brugt Twitch meget som træningsredskab, og især Jason Somervilles stream har forbedret mit spil meget – især matematisk, slutter Palsgård.

Det hele går løs igen klokken 22, dansk tid.

Artikelfoto: WSOP.com.

Navigate