DM i Holdpoker: ‘Provoka2par’ i front kort inden WildCard-runden

DM i Holdpoker er i fuld gang, men meget tyder allerede på, at vi skal have en ny vinder, da forhåndsfavoritterne sakker bagud.

Danske Spil Pokers DM i Holdpoker har været i gang siden den 17. august og vi nærmer os så småt afslutningen på de første fire uger, hvilket vil sige, at WildCard-runden, semifinalerne og siden finalen ligger forude.

Derfor kan man så småt tegne sig et billede af, hvem der har lagt sig godt til rette til et godt resultat – og selvfølgelig toppræmien, der består af en tur til Las Vegas for hele holdet.

Helt i front finder vi lige nu ‘Provoka2par’, der består af Danske Spil-brugerne ‘Tranmere1’, ‘K1_DK73’, ‘Dallefar88’ og ‘guappo’. De fører et felt på hele 176 hold, hvilket er en præstation i sig selv.

Forhåndsfavoritterne i sidste års vindere ‘All_You_Can_Eat’ er til gengæld kommet skidt fra start. De forsvarende mestre er at finde helt nede på 106. pladsen og lidt længere nede på 128. pladsen finder vi så Rasmus ‘Jungleras’ Nielsens hold ‘Crazy4Poker’.

Læs også: Jungleras melder sig klar: Det er liren i at komme til Vegas i samlet flok

Den indledende runde går på mandag ind til sin sidste uge. Torsdag d. 10. september kender vi de hold, for hvem drømmen stadig lever, men den endelig vinder må vi vente med at kende til den 26. september.

Du kan se stillingen, samt øvrig info om DM i Holdpoker hos Danske Spil.

Navigate