Dobbeltsejr til Zola

Selvom disse er dage er plastret til med SCOOP-events, så bliver der også spillet andre turneringer på PokerStars. I to af disse slog ‘X_Zola25’ til i går.

Den anonyme tourneringshaj ‘X_Zola25’ er gået fra at kunne koge en gang spaghetti på to minutter, til at være en kogeplade, som man godt lige tør lægge hånden på for at checke om der stadig er liv i den. Men det er der.

 

I går strøg ‘X_Zola25’ nemlig til tops i ikke bare én, men to turneringer på PokerStars. Først varmede han op med at nuppe topgevinsten i en $82 [6-Max, Hyper-Turbo]-turnering, efter et finalebord, hvor han blandt andet havde selskab af landsmanden ‘MattiG’. Sejren gav $2.905.

 

Kort efter var der endnu flere skillinger på spil, da ‘X_Zola25’ ramte finalebordet i den daglige turnering $215 Bounty Builder. Danskeren spillede sig hel vejen frem til den afsluttende heads up som det også lykkedes at lukke på trods af en kompetent modstander på den anden side af bordet i form af den tidligere Sunday 500- og Super Tuesday-vinder, canadiske ‘old time gin’.

 

Sejren gav flotte $10,029, foruden $4.440 i bounties. Ligeledes danske ‘AGGER NO:5’ blev i øvrigt nummer fem til $2.378 (+1.236 i bounties), mens Christian ‘MOOSEPOWER’ Elgstrøm lige akkurat boblede finalebordet med en 10.plads.

 

 

 

Navigate