Drinan missede Macau-sejr trods chiplead

Den amerikanske turneringspro Connor Drinan startede finalebordet ved ACOP Macau Main Event som chipleader, men herfra gik det den forkerte vej og han måtte forlade turneringen på en femteplads.

Connor Drinan har vundet vanvittigt mange dollars online under navnet ‘blanconegro’. Han har i løbet af de sidste par år blevet mere og mere aktiv på livescenen, hvor han også har vundet over $6 millioner.

Tidligere i dag havde han så chancen for at skrive sin største livesejr på CVet, da han ramte finalebordet ved PokerStars ACOP Macau Main Event.

Turneringen med HK$5.885.000(ca. $760.000) på toppen, ville være Drinans største cash for en sejr og hans næststørste cash i karrieren.

Amerikaneren havde et solidt skud for triumfen, da han startede finalebordet som chipleader blandt de sidste syv spillere. 

Det skulle dog vise sig ikke at være nok, da Drinan bustede på en femteplads, hvilket med garanti ikke har været tilfredsstillende. Placeringen fik han HK$1.519.000.

Newzealandske Thomas Ward og amerikansk kinesiske Zhou Zhou er i skrivende stund heads-up om titlen og de dertilhørende HK$5.885.000. Zhou havde tidligere et stort chiplead, men de er nu meget mere lige i stacks, så det kan gå begge veje. 

Navigate