Dunsts fatale hero-call sender Aussie Millions-titel til Engel

Ari Engel og Tony Dunst sad på de to øverste pladser i klassementet, da finalebordet ved Aussie Millions Main Event blev sat i gang i nat, og det var også imellem de to, at afgørelsen blev fundet.

Grænsen mellem gal og genial er hårfin i poker, det måtte Tony Dunst erkende, da han for kort tid siden måtte se sin heads up-modstander i Aussie Millions Main Event, Ari Engel, løbe med sejren.

 

Dunst fandt nemlig ét af de helt tynde river-calls frem i den afgørende hånd, men måtte erkende, at selvom Engel ganske rigtig var ude i noget snask, så kunne han alligvel slå Dunsts hånd, som kun rakte til det fjerdebedste par på boardet.

 

Den amerikanske WPT-vinder, Dunst, var ellers marginalt i front ved heads up’ens begyndelse, men chipleadet var akkurat tippet over til Engels fordel, da afgørelsen faldt.

 

Dunst åbnede hånden med et raise til 325,000 med:

 

Dunsts fatale hero-call sender Aussie Millions-titel til Engel 1 Dunsts fatale hero-call sender Aussie Millions-titel til Engel 2

 

, og kaldte da Engel 3-bettede til 925,000 med:

 

Dunsts fatale hero-call sender Aussie Millions-titel til Engel 3 Dunsts fatale hero-call sender Aussie Millions-titel til Engel 4

 

Flop

 

Dunsts fatale hero-call sender Aussie Millions-titel til Engel 5 Dunsts fatale hero-call sender Aussie Millions-titel til Engel 6 Dunsts fatale hero-call sender Aussie Millions-titel til Engel 7

 

På floppet valgte Dunst at tage yderligere et kort af, da Engel continuationbettede 825,000 ud i potten, og hang altså dermed fortsat på, da turn faldt:

 

Dunsts fatale hero-call sender Aussie Millions-titel til Engel 8

 

Med et par og flushtræk, kaldte Dunst hurtigt, da Engel sendte et solidt bet på 1,7 millioner ind over stregen.

 

River

 

Dunsts fatale hero-call sender Aussie Millions-titel til Engel 9

 

På river valgte Engel at sætte Dunst all in med et bet på 6,8 millioner. Amerikaneren tænkte længe og intenst, men til sidst endte hans tur i tanken ud med den forkerte beslutning, da han fandt et kald frem.

 

Dunst kunne dog glæde sig over, at han med andenpladsen scorede karrierens økonomisk største resultat til en værdi af én million australske dollar. Og det endda i en turnering, som han var tæt på slet ikke at spille, da han på vej til indbetalingsskranken tabte den ene af de to $5.000-chips, som han skulle betale med.

 

Ari Engel fik 1.6 millioner australske dollar for sejren.


Payouts
1 Ari Engel 1,600,000
2 Tony Dunst 1,000,000
3 Samantha Abernathy 625,000
4 Alexander Lynskey 445,000
5 Dylan Honeyman 340,000
6 Kitty Kuo 270,000

Navigate