Early Bird – scor et sæde til DM i Poker

Danske Spil har smidt et labert incitament i puljen for at sikre, at folk melder sig hurtigt til Hold DM.

Ligesom de sidste par år er der endnu engang fire billetter til Las Vegas (11-16 oktober) på højtkant til det vindende hold, når Danske Spil blænder op for DM for Hold i august måned.

 

Turneringen løber af stablen fra 15. august til 24. september, og der er fine præmier på højkant i Danmark største holdpokerturnering. Hvis dit hold er hurtigt til at melde sig til, så er der endda mulighed for en ganske solid Early Bird-præmie, nemlig deltagelse i en freeroll med fire sæder til DM i Poker, der spilles til november. For at få adgang til freerollen, så skal dit hold registrere sig inden 31. juli. Så rub neglene!

 
I selve DM for hold gælder det, at hvert hold består af fire spillere, som hver spiller fire turneringer på fire uger. Turneringens indledende runder er simpelt bygget op på følgende måde:
 
Spiller 1 spiller mandage fra 15. august til 8. september klokken 20.00
 
Spiller 2 spiller tirsdage fra 15. august til 8. september klokken 20.00.
 
Spiller 3 spiller onsdage fra 15. august til 8. september klokken 20.00
 
Spiller 4 spiller torsdage fra 15. august til 8. september klokken 20.00.

 

Vind en rejse til Las Vegas for hele holdet!

Vinderholdet kåres den 24. september og bliver belønnet med fire billetter til Danske Spils Las Vegas-tur ’Pokerchefen’.
 
’Pokerchefen’ er en traditionsrig Vegas-tur, som Danske Spil afholder hvert år. Billetterne inkluderer rejse til Las Vegas samt fire dage i den legendariske spilleby med hygge, mad og lækker indkvartering på Danske Spils regning.
 
Til holdet, der bliver nummer to i DM i Poker for Hold er der fire buy ins til DM i Poker 2016 af en værdi på ca. 3.800 kroner stykket.
 
Til holdene, der bliver nummer tre og fire, er der fire buy ins til DM i Poker 2016 af en værdi på ca. 1.100 kroner stykket.
 
Tilmeldingen til DM i Poker for hold er gået i gang. Klik her, hvis du og vennerne skal være med!

Navigate