Eastgate gør comeback ved WSOP Circuit i Georgien

Den eneste danske verdensmester igennem tiderne, Peter Eastgate, gør comeback om få dage, når WSOP Circuit-serien tager til Georgien.

Peter Eastgates seneste turneringscash er dateret helt tilbage til 2013, hovedsageligt fordi den tidligere verdensmester har valgt at trække sig tilbage fra pokeren og i stedet koncentre sig om at studere.

 

Når WSOP Circuit skydes igang i Tbilisi Sports Palace, Georgiens største indendørs sportsarena, om to dage, så sidder ‘Isser’ imidlertid med ved filten.

 

– Jeg har ikke spillet så meget poker på det seneste, men efter at have besøgt Tbilisi sidste år, så kan jeg ikke vente på at vende tilbage. Poker i Georgien er ligesom det var i Europa og USA tilbage i 2006. Der er en massiv buzz omkring spillet, udtaler han til calvinayre.com.

 

Turneringensserien løber af stablen fra d. 3. – 9. marts. En periode, hvor der skal afvikles 19 events i Tbilisi, inklusiv den $1000 Buy-in re-entry store Main Event med $300.000 guaranteed med flere startdage.

 

Udover Peter Eastgate, så er Daniel ‘Jungleman12’ Cates, Steve O’Dwyer, Kara Scott, Dzmitry Urbanovich og Dominik Panka også meldt klar til turneringen.

 

Vi kommer dermed til at opleve masser af danske navne i store internationale pokerturneringen i indeværende uge.

 

Rasmus Agerskov med flere ryker til Rosvadov for at spille Eureka Main Event, mens et andet stort hold rød/hvide spillere flyver til London for deltage i Unibet Open.

 

Navigate