Elmer missede guldet i Amsterdam

Det lykkedes desværre ikke for Jonathan Elmer at at tage sejren ned i gårsdagens €1.350 dyre Big Stack Single Re-Entry-turnering i Amsterdam.

Den danske pokerspiller Jonathan Elmer opgav for år tilbage tilværelsen som professionel pokerspiller til fordel for Karnov og livet som advokat. Ind imellem er der dog tid til en omgang poker, som f.eks. for halvanden måned siden, da han vandt Easter Tour på Casino Marienlyst.

 

I går var Elmer så på finaledagen i en €1.350 Big Stack Single Re-Entry-turnering, som fungerede som opvarming til WPT Main Event, der spilles i Amsterdam i morgen.

 

Danskeren gik ind til finaledagen med femte største stack ud af de resterende 17 spillere, desværre lykkedes det ham på trods af det gode udgangspunkt ikke at leve op til forhåbningerne om et finalebord.

 

Elmer blev slået ud på en 12.plads og måtte dermed “”nøjes”” med at få €5.045 ud af sine anstrengelser. Forhåbentlig er der så til at dække indskuddet til morgendagens €3.000 dyre WPT Main Event. 

 

Pokernyhederne har lavet en samrbejdsaftale med den rumænske WPT-fotograf Alin Ivanov, som har lovet at holde skarpt øje med eventuelle danske spillere under World Poker Tour-turneringen i den hollandske hovedstad.

Navigate