Endelig får finsk pokerpro udgivet sin efterspurgte livshistorie

Finske Miikka Anttonen har levet en omtumlet tilværelse med gambling som det primære omdrejningspunkt. Nu bliver den beskrevet i bogform.

At livet som professionel pokerpro kan byde på en oplevelsesrig tilvrærelse er finske Miikka ‘Chuck Bass’ Anttonen et pragteksemplar på.

Turneringsproen kørte for et par år siden en pokerblog på pokerforummet TwoPlusTwo, der med rekordfart opbyggede en stor læserskare og gjorde den velskrivende finne til en kultfigur, hvilket vi her på Pokernyhederne også løbende har rapporteret om.

Læs også: €500 for at hive bukserne ned på Antonius

Undervejs er Anttonen gentagende gange blevet opfordret til at satse udover blogformatet, hvorfor en bog længe har været på tapetet. Nu er den snart klar til at blive udgivet, fortæller hovedpersonen selv på Twitter.

– 19 måneder, to omskrivninger, 330 sider, hundredevis af arbejdstimer. At skrive den her er det sværeste, jeg nogensinde har gjort, skriver Anttonen.

Finnens livshistorie-tråd på TwoPlusTwo har per dags dato rundet over 1800 indlæg. I den har han fortalt om en nomadetilværelse som pokerpro med alt, hvad det har indebåret af vilde op- og nedture.

Du kan gå ombord i tråden på TwoPlusTwo her.

Artikelfoto: PokerStars. Miikka Anttonen ses til højre i billedet, da han i 2011 blev nummer tre ved PokerStars Baltic Festival.

Navigate