Er han verdens rigeste pokerspiller?

Et par højest overraskende navne er at finde i toppen over de angiveligt mest rige pokerspillere.

At Phil Ivey og Dan BIilzerian er blandt de rigeste pokerspillere i verden overrasker næppe de fleste. Men at de skal dele pladsen som den rigeste med Sammy Farha er alligevel noget, de færreste ville kunne gætte.

Ikke desto mindre er det, hvad finansmediet InsiderMonkey.com mener at vide.

De har offentliggjort en en top-7 over de rigeste pokerspillere, hvor der ikke kun tages hensyn til pokergevinster, men også sideprojekter, som altså udmønter sig i personernes samlede formue.

Såvel Ivey som Bilzerian og Farha skulle ifølge sitet have en formue på $100 millioner, hvorfor de deler førstepladsen foran Chris Ferguson, der halter efter med en net worth på $25 millioner.

Det mest overraskende indslag af ovennævnte, WSOP Main Event 2013-runnerup Sammy Farha, skulle ifølge InsiderMonkey.com udover pokeren have gang i bogprojekter, en reality tv-serie og et videospil.

Listen rundes af af Daniel Negreanu ($15 millioner), Andrew Feldman ($10 millioner) og Annie Duke ($8 millioner).

Også Brunson er ved muffen
Nogenlunde samme formuetal figurerer med nogle enkelte undtagelser på den efterhånden meget kendte database over kendissers pengebeholdning, CelebrityNetworth.com.

Samme database har dog intet tal for en spiller som Patrik Antonius, der har vundet over $15 millioner på Full Tilt Poker alene, og er et godt bud på en person, der mangler på listen.

Databasen har imidlertid tal for personer som Doyle Brunson og Phil Hellmuth, hvorfor Pokernyhederne her har lavet en top-10-liste ud fra tal fra CelebrityNetworth.com.

Den følger her:

1. Dan Bilzerian $100 millioner
1. Sammy Farha $100 millioner
1. Phil Ivey $100 millioner
4. Chris Ferguson $80 millioner
5. Doyle Brunson $75 millioner
6. Daniel Negreanu $50 millioner
6. Dan Fleyshman $50 millioner
8. Phil Hellmuth $20 millioner
8. Antonio Esfandiari $20 millioner
10. Chris Moneymaker $16 millioner

Artikelfoto: Sammy Farha fanget af Pokernyhedernes fotograf under WSOP Main Event 2014.

Navigate