Esfandiari diskvalificeret for at tisse i flaske ved bordet

Det lyder utroligt, men er bekræftet af Antonio Esfandiari selv. Den amerikanske verdensstjerne blev i går smidt ud af PokerStars Carribean Adventure Main Event fordi han tissede i en flaske ved bordet.

Propbets er en integreret del af pokerverdenen, så da én af verdens mest vindende pokerspillere, Antonio Esfandiar i går offentliggjorde på twitter, at han havde indgået et væddemål med Bill Perkins, som indebar, at han i 48 timer skulle gøre brug af “”walking lunges””, hvorend han skulle gå hen, så affødte det ikke mange løftede øjenbryn.

Det gjorde det til gengæld, da Esfandiari blev så træt i stængerne, at han for at slippe for at gå på toilettet i stedet valgte at lette trykket i en flaske ved sit bord i PokerStars Carribean Adventure Main Event.

Turneringsledelsen slog hårdt ned på på hændelsen og ekskluderede straks Esfandiari fra turneringen.

– Jeg vil ikke tale om, hvad jeg specifikt gjorde, men var helt sikkert out of line og det var fuldstændigt uacceptabelt. Jeg blev så grebet af mit propbet med Bill Perkins, at jeg i øjeblikket mente, at det var sjovt. Jeg ville ønske, at jeg kunne skrue tiden tilbage og gøre tingene anderledes, fortæller Esfandiari et videointerview med Pokernews.com.

Du kan se interviewet her:

 

 

Navigate