Esfandiari om stort cash-game: Det minder om High Stakes Poker

Antonio Esfandiari er første bekræftede deltager ved næste uges store high stakes cash-game. Han drager paralleller til det hedengangne High Stakes Poker.

I næste uge er det tid til et tiltrængt afbræk fra et hæsblæsende WSOP-program fyldt med turneringer, når fokus for en stund skiftes fra Rio til ARIA-kasinoet, hvor der skal spilles $400/$800-$200 cash-game med et stjernespækket line-up.

I dag er Antonio Esfandiari blevet bekræftet til cash-gamet, hvor også Ben Lamb og Phil Hellmuth ifølge PokerNews rygtes at stille op.

Læs også: Stort highroller-møde gøres endnu større med million dollar-Sit&Go

Esfandiari tøver ikke med at sammenligne spillet med en af de mest populære institutioner i pokererens historie.

– Jeg glæder mig til at spille. High Stakes Poker var, tror jeg, det mest populære tv-show i poker-tv’s historie og på en måde minder det her om High Stakes Poker. Det er et televiseret cash-game med store blinds og ante, så der bør være en del action, siger han.

– Takket være det glæder jeg mig til at spille, men på pokerens vegne glæder jeg mig også over, at der kommet et stort tv-cashgame tilbage, tilføjer One Drop-vinderen.

Cash-gamet spilles den 29. juni til 1. juli og optages og produceres af POKER PROductions, der også står bag tv-produktionen af førnævnte High Stakes Poker.

Cash-gamet vil først blive sendt til november, men det bliver stadig muligt at følge med direkte, når det går løs i næste uge, da PokerNews live-blogger fra spillet.

Navigate