Eugene Katchalov og PokerStars går hver til sit

Ukrainske Eugene Katchalov fortæller på Twitter, at hans og PokerStars veje nu skilles.

Det er tilsyneladende ikke kun i fodboldens verden, at vi nu går ind i et transfervindue. Også hos PokerStars er der udskiftning i stalden af sponserede spillere.

 

Den ukrainske WPT-vinder Eugene Katchalov offentliggjorde således tidligere i dag på Twitter, at han og PokerStars går hver til sit.

 

– Det har været en ære og fornøjelse, lige siden, jeg var så heldig at få mulighed for at repræsentere Ukraine som en del af Team PokerStars tilbage i 2011. Poker er vokset helt ekstremt i Ukraine i den mellemliggende periode, og jeg er stolt af at have været medvirkende til dette på en eller anden måde. Nogle af mine bedste minder knytter sig til mit tætte samarbejde med det lokale PokerStars Team, indleder Katchalov på det sociale medie.

 

Turnerings- og 8 Game-hajen fortæller videre, at han stadig ikke er mæt af poker, og fortsat kommer til at rejse verden rundt i forbindelse med turneringer og stadig vil gøre alt i sin magt for at få poker fuldt ud legaliseret i Ukraine.

 

– Jeg vil også tage et kig på de muligheder, som ligger foran mig i øjeblikket. Jeg vil gerne prøve de evner af som jeg har tilegnet mig i poker i forbindelse med noget iværksætteri, og på den måde se om jeg kan fremme pokeren på anden vis.

 

Afslutningsvis takker Eugene Katchalov både PokerStars og de mange fans, som har støttet ham igennem årene.

 

– Det betyder mere for mig, end I tror. Jeg håber, at I vil fortsætte med at heppe på mig fremover!

Navigate