Få indsigt og stærke spiltips med Søren Sorgenfri og Steffen Dam

Fra dags dato kan vi præsentere en ny sektion på Pokernyhederne, som det bliver værd at holde et skarpt øje med. Her finder du nemlig masser af spiltips leveret af spileksperten Steffen Dam.

Pokernyhederne byder velkommen til NordicBet, som fremadrettet får en fast sektion her på siden. Og vi skal ikke ligge skjul på, at vi er stolte af samarbejdet. 

 

Ikke mindst fordi samarbejdet betyder, at vi fremover, hver uge, kan præsentere fem-syv bettingtips leveret af ingen ringere end Steffen Dam – manden som har vundet en tips 13 til en million kroner og har levet som professionel sportsbetter igennem en meget lang årrække. Steffen Dam er samtidig forfatter til bogen Sådan vinder du på Oddset. Steffen Dam komer med sine tips inden længe.

 

Det hele er naturligvis krydret med attraktive odds på NordicBet, som ofte er den første bookmaker til at sætte odds på mange Skandinaviske ligaer – også de lavere ligaer.

 

Samtidig kan vi også se frem til en ugentlig blog fra forfatter og tidligere mangeårige B.T.-journalist Søren Sorgenfri. Han skriver hver uge om centrale og aktuelle nedslag i fodboldens verden. Emnerne vil være Premier League, Champions League, det danske landshold, Superligaen og det, du ikke regnede med at skulle læse om.

Søren Sorgenfris første blog handler om klubben som mange danskere elsker (eller elsker at hade). Find ud af hvilken klub der er tale om lige her.

Artikelfoto: Søren Sorgenfri og Steffen Dam vil fremover levere analyser, indsigt, og masser af spiltips til Pokernyhedernes læsere. 

 

Navigate