Fantastisk kald sender Brink videre til Dag 4 med sund stack

Den eneste tilbageværende danske spiller ved EPT Malta Main Event, Frederik Brink, spillede fremragende på gårsdagens tv-bord.

Vi har kun én dansk spiller at hænge håbet om en rød/hvid sejr ved EPT Malta Main Event op på, men når det nu skal være, så er Frederik Brink ikke den værste, det kunne være.

Den danske EPT Madrid- og Unibet Open Copenhagen-vinder var placeret på gårsdagens tv-bord, hvilket gav os hjemme i stuerne mulighed for at se en sand mester i aktion.

Dagens højdepunkt, set med danske øjne, var da Frederik Brink røg i indfight med den tidligere italienske mester i onlinepoker, Gianfranco Visalli.

Brink 3-bettede preflop, og fik et kald, hvorefter de to spillere kunne se floppet falde:

Fantastisk kald sender Brink videre til Dag 4 med sund stack 1 Fantastisk kald sender Brink videre til Dag 4 med sund stack 2 Fantastisk kald sender Brink videre til Dag 4 med sund stack 3

Vor danske helt kaldte et check-raise på floppet, og hang dermed stadig ved, da dealeren vendte turnkortet:

Fantastisk kald sender Brink videre til Dag 4 med sund stack 4

Imodsætning til floppet, så brugte Gianfranco Visalli ikke tid på at lurepasse, men satte i stedet resolut Brink all in.

Frederik Brink gik i boksen, og efter lang tids hjernekvaler, blev der kaldt tid på ham. Med blot syv sekunder tilbage af floor managerens nedtælling, fandt han et fremragende kald frem med:

Fantastisk kald sender Brink videre til Dag 4 med sund stack 5 Fantastisk kald sender Brink videre til Dag 4 med sund stack 6

– Sick call, lød det fra Gianfranco Visalli, som trak til to outs med

Fantastisk kald sender Brink videre til Dag 4 med sund stack 7 Fantastisk kald sender Brink videre til Dag 4 med sund stack 8

De sidste to syvere i decket udeblev, og dermed kunne Brink skrabe en velfortjent dobling til sig. Den danske turneringshaj sluttede dagen i 481.000 chips, og indtager dermed en 15.plads ud af de tilbageværende 30 spillere forud for Dag 4.

 

Top 10
Tomas Macnamara 1028000
Dmitry Yurasov 844000
Sarah Herzali 769000
Aliaksei Boika 688000
Benjamin Pollak 665000
Dong Zhao 640000
Bastian Dohler 635000
Davidi Kitai 627000
Ole Schemion 613000
Chi Zhang 563000

 

Udover Frederik Brink, så er der fortsat to tidligere EPT-vindere tilbage i feltet i form af Dominik Panka og Davidi Kitai. Skrappe spillere som Benjamin Pollak, Ole Schemion og Ismael Bojang er også fortsat med. Spillet genoptages klokken 12.00, og kan følges her på Pokernyhederne via PokerStars’ livestream.

Navigate