Flere stjerner melder sig klar til morgendagens gigantturnering

WPT åbner i morgen op for en $200.000-tour med masser af asiatiske rigmænd. Det har nu også fået stjerner som Philipp Gruissem, Dan Colman og Brian Rast til at tage turen til Filippinerne.

World Poker Tour afholder den 3.-4. januar deres dyreste turnering nogensinde med Triton SHR Series – Cali Cup.

Det koster $200.000 at være med, og der er endda mulighed for at lave re-entries. Det er med andre ord, en turnering for de absolut dyreste drenge.

Der var kun 12 asiatiske rigmænd bekræftet til at starte med, hvilket tidligere i december fik ni topproer til at melde deres ankomst, heriblandt Phil Ivey, Tom Dwan og Sam Trickett.

Hvis de havde regnet med, at de ville have rigmændene for dem selv, så kan de dog godt tro om igen. Der er nu blevet offentliggjort yderligere en række kæmpestjerner til turneringen. Det drejer sig om Brian Rast, Tom MacDonald, John Juanda, Philipp Gruissem, Stephen Chidwick, Hendrik Latz, David Peters, Isaac Haxton, Jean-Robert Bellande, Sam Soverel, Tom Hall, Dan Colman, Nam Le, Mike ‘Timex’ McDonald og Keith Gibson.

Turneringen har nu 36 bekræftede spillere til turneringen i Filippinerne, hvilket giver en vild præmiepulje på over $7 millioner uden re-entries.

Læs mere på PokerNews.com. 

Navigate