Følg Online DM fra start til slut

Her på Pokernyhederne går vi helt amok i forbindelse Online DM’s genopstandelse fra de døde.

Med $25.000 i garanteret præmiepulje samt pokal og buy in til DM i live poker på højkant, er der garanti for god pokerunderholdning i aftenens finale, som vi følger fra start til slut.

 

Med ved den virtuelle filt sidder kapaciteter som Jannick Wrang, Martin B. Hansen, Simon Ravnsbæk, Rasmus Agerskov, Oliver Hede med mange flere.

 

Du kan følge det hele her nedenfor via livestream, samt en række updates her fra Pokernyhederne, hvor vi vil forsøge at holde øje med nogle af de borde livestreamet ikke fanger.

 

God fornøjelse!

 

<

iframe src=””https://player.twitch.tv/?channel=danskespilpoker”” width=””620″” height=””369″><a href=””https://www.twitch.tv/danskespilpoker?tt_medium=live_embed&tt_content=text_link”” style=””padding: 2px 0px 4px; display: block; width: 345px; font-weight: normal; font-size: 10px; text-decoration: underline;”>Watch live video from DanskeSpilPoker on www.twitch.tv

 

Update 01.55
Boblen er sprunget, hvilket betyder, at vi lukker ned for bloggen i denne omgang og overlader resten af turneringen i Jungleras og Dennis Krogs hænder. Følg med på livestreamet ovenfor.

 

Med blot tre borde tilbage, skulle det være muligt for de to kommentator og pokerhajer at følge turneringen flot til dørs.

 

Bubble boy blev Mikkel ‘Mie-moltke’ Nørgaard. Du kan se hans exithånd her:

 

 

Update 01.41
Mads Smith Hansen dobler igennem Rasmus Agerskov. Agerskov har med sine store stack været særdeles aktiv, men blev fanget med fingrene i kagedåsen. 

 


 

Update 01.31
Jungleras er ude. På Danske Spils livestream, som du kan følge herover, har Rasmus ‘Jungleras’ Nielsen spillet med i turneringen indtil nu, men er netop blevet ekspederet ud, da han missede et farvetræk med sin shortstack. Det betyder, at han nu begynder at koncentrere sig om at kommentere andre spilleres hænder.

 

 

Update 01.10
Bubble-tid! Med 33 spillere tilbage og penge til de 27 bedste, så er det nu, at bukkene for alvor bliver skilt fra fårene. 

 

Rasmus Agerskov ligger nummer 2, Christian Elgstrøm nummer 4, Daniel Bang Ortman nummer 6 og Thijs van Tilburg nummer 9.

 

Update 00.51
Daniel ‘GodteTerkel’ Petersen kommer ikke til at kunne smyke sig med en danmarksmestertitel i både live- og onlinepoker. Han er netop blevet sendt på railen, da hans modstander fangede nuts på river. 

 

Update 00.45
Mikkel ‘Mie-Moltke’ Nørgaard er ny mand i front. Han luner en stack på 55.000 chips. Agerskov indtager fjerdepladsen.


Jungleras tager et hit, efter denne all in preflop:

 


 

Update 00.19
Halvdelen af det resterende feldt er sikret penge. Et par af de store profiler er fortsat med i kampen om den danske mestertitel i onlinepoker. Mikkel ‘Mie-Moltke’ Nørgaard, Jannick ‘InterceptdAtTSQ’ Wrang, Thomas ‘Never_Tilt’ Quaade, Bo Kjær-Erichsen og Rasmus ‘RasAA86’ Agerskov ligger alle i top 20.

 

Update 23.55
Dagens fjerde pause er en realitet. 

 

Update 23.49
Rasmus Agerskov er nu chipleader. Vi er nede på 67 spillere. Der er penge til de 27 bedste. 

 

Update 23.36
Ny chipleader. ‘Fund 2’ sidder og summer i cirka 48.000. Rasmus Agerskov er treeer med 10.000 mindre. 

 

Update 23.28
Vi er nede på 78 spillere. Der er penge til 27 bedste. Stillingen ser i skrivende stund således ud:

 


 

Update 23.08
Dagens tredje pause er netop overstået. 

Update 22.55
Der er stadig en del store profiler med i toppen. Agerskov, Elgstrøm, GodteTerkel og Turbofluen ligger alle i top 20. Over halvdelen af feltet er barberet væk. Vi er nede på 101 spillere.  

 

Update 22.35
GodteTerkel sender ‘KaptHaddock’ på porten i en hånd, hvor han havde floppet et farvetræk, som compleeter på turn, efter de to spillere var kommet all in på floppet. 

 


 

Update 22.24
Danmarksmesteren taber en chunk. ‘GodteTerkel’ har netop tabt en pot, hvor modstanderen havde floppet topset. Dermed drysser han ned på tredjepladsen. 

 

Update 22.20
Agerskov tjekker ind. Den tidligere danmarksmester Rasmus Agerskov har netop kæmpet sig ind i top 10. Han indtager syvendepladsen med 17.291. 

 

Update 22.03
Vi har netop haft endnu en kort 5 minutters pause. Status er, at vi er 140 spillere tilbage i turneringen. Med i toppen ligger udover Daniel ‘GodteTerkel’ også Mads Smith Hansen og Christian Elgstrøm.

 

Update 21.46
Skal vi ha’ en dobbelt danmarksmester? Daniel ‘GodteTerkel’ Petersen er regerende danmarksmester i livepoker og ligger i skrivende stund på andenpladsen med lige knap 20.000 chips. Blinds hedder 60/120. 

 

Update 21.32
Jungleras vinder stort flip. Den streamende kommentator 3-bettede preflop og kom all in på floppet. Du kan se hånden her:

 


 

Update 21.27
Thijs van Tilburg med fremme. Under nicket ‘Hr.Hilsen’ sidder Turbofluen og luner en stack på  15.477. Det rækker til en fjerdeplads. Der er 24 minutter tilbage af turneringens late-reg. Vi har netop ramt 201 spillere. 

Update 21.15
Så er streamet oppe at køre igen. Nu uden ekko. Dennis Krog og Jungleras har netop udlovet vaffelis til de to næste, som registrerer, så totalen sniger sig op på 200.

 

Update 21.10
Vi er tilbage. Streamet er til gengæld nede i et lille stykke tid, da der bag kulisserne arbejdes på at få lyden til at spille.

 

Update 20.55
Dagens første pause. Vi er oppe på 194 spillere. Vi er tilbage om fem minutter. 

 

Update 20.51
Ny chipleader! Spilleren ‘Stonecold01’ har netop vundet en trevejs all in preflop og sidder nu med en stak på over 16.000 foran sig. Det er nok til at føre turneringen.

 

 

Update 20.45
Rammer vi 200 spillere? Tre levels inde i turneringen er der 184 registrerede spillere.  


Update 20.32
Hvis du vil se, hvordan de to superkommentatorer, Rasmus ‘Jungleras’ Nielsen og Dennis krog, har forberedt sig, så ta’ et kig på <a target=””_parent”” href=””https://www.facebook.com/Danskespilcasino/videos/1656920201013732/?__mref=message_bubble”>Danske Spils facebookside.

 

Update 20.22
Mads ‘Mr Longhit’ Bertelsen er ude. Han kom ind med esserne mod en gut, så havde floppet et fuldt hus med sekserne på hånde.  

 

Update 20.19
Livestreamproblemer. Der er bøvl med lyden, men der arbejdes på at få det fikset hurtigst muligt.

Update 20.16
Casper Toft i store problemer. Den tidligere Live DM runner up kan ikke få puttet den lille, så har endnu ikke formået at registrere sig til turneringen. Heldigvis er der fem levels latereg!

 

Update 20.08
Vi har en tidlig chipleader i form af ‘HrHilsen’. Han er dog stærkt forfulgt af Claus ‘wpnhstfu’ Carlsen, som også næsten allerede har formået at doble stakken. 

 

 

Navigate