Gennemfør Zoom-udfordringer og kom med til kæmpe freerolls

PokerStars afholder over den næste måned en række freerolls med $250.000 garanteret i hver. Du kan vinde adgang, hvis du gennemfører udfordringer ved Zoom-bordene.

Zoom er blevet et meget populært format på PokerStars, så derfor har verdens største pokersite besluttet, at spillerne skal forkæles lidt.

PokerStars har valgt at knalde flere freerolls op med $250.000 garanteret i hver. Turneringerne finder sted over de næste fire søndage.

For at kvalificere sig til turneringerne skal man gennemføre udfordringer ved Zoom-cashgamebordene. Kvalifikationsperioden til freerollen på søndag er udløbet, men kvalifikationsperioden til turneringen den 21. juni starter i dag.

For at kvalificere dig til freerollen den 21. juni skal du vinde en pot ved et Zoom-cashgamebord med 7-2 på hånden. For hver gang, at du gør det, vil du få 1000 chips i din startstack til freerollen. Du kan dog maksimalt få 10.000.

Den næste turnering kommer søndagen efter, hvor man kan kvalle sig ved at vinde en hånd med to konger på hånden. Søndag den 5. juli afholdes den sidste freeroll, hvor adgangskravet er, at du skal vinde en pot med to damer på hånden.

Hænderne skal vindes på Zoom-borde med blinds på $0,02/$0,05 eller højere for at være gyldige. Du skal ligeledes huske, at det først er muligt at kvalificere dig, når du har gået til dit ‘Challenges’-vindue i PokerStars-klienten og trykket på ‘Start’ ud for Zoom Accumulator Hand Challenges.

Du kan finde flere informationer om kampagnen på PokerStars.dk.

<span style=””color: 222222; font-family: arial, sans-serif; font-size: 13px;”> 

Navigate