God dansk start i Barcelona: Theo i finalen ved Mixed Game-mesterskab

Danmark har fået en ganske hæderlig start på en af årets største pokerfestivaler takket være Theo Jørgensen, der har fået sit første Mixed Game-cash på CV’et.

EPT Barcelona-festivalen er i fuld gang. Der er tale om den hidtil største EPT-serie, hvilket blandt andet har betydet implementeringen af en række mesterskaber i flere forskellige varianter, som man kender det fra eksempelvis det årlige WSOP.

En af de mesterskaber var i nat tæt på at få en dansk debut-vinder. Ingen ringere end Theo Jørgensen stillede til start i €5300 8-Game Mix-turneringen og spillede sig på finalebordet.

Han skulle dog frem til top-5 for at knække de pengegivende placeringer, hvilket lykkedes, men så desværre heller ikke mere.

Den danske fleredobbelte EPT-finalist, WSOP-vinder og WPT-vinder blev femmer til €13.360 for en god start på turen til Barcelona – og i øvrigt sit første 8-Game-cash i karrieren.

Resultatet (29 deltagere á €5000+€300):

1. Zhao Wei €52.040
2. Marcelo Costa €35.870
3. Jason Gray €22.860
4. Sergey Selin €16.250
5. Theo Jørgensen €13.360

<span style=””border-collapse: separate; font-family: Helvetica; orphans: 2; text-align: -webkit-auto; widows: 2; -webkit-border-horizontal-spacing: 0px; -webkit-border-vertical-spacing: 0px; -webkit-text-decorations-in-effect: none; -webkit-text-size-adjust: auto;”>

Navigate