Gus Hansen semi-bobler SCOOP Main Event

Gus Hansen var at finde blandt dem, der var tæt på at gå videre til dag 2 ved SCOOP Main Event-High.

Opdateret kl. 09:11:
Og det blev desværre også en dansker, der røg på den direkte bobbel i årets SCOOP Main Event High.

Younas ‘cocoojones’ Rønhoff får holdet sig ned under en big blind og får de sidste chips til midten med konge-knægt mod es-fire, som holder hjem.

Dermed røg feltet nede på 81 spillere, der siden er blevet til 70 finalister, som netop er gået på pause for at optage turneringen ingen klokken 20.

Vi har en enkelt dansker finaleklar i form af Daniel ‘MrSmits’ Bertelsen, der er sikret $20.126. Han indtager en 36. plads i chipcounten.

Opdateret kl. 08:40:
Gus Hansen får sin stack ned i 6,5 big blinds, da han skubber knægt-ni suited til midten.

Danskeren får et kald af es-konge, der holder hjem, hvorfor Gus Hansen må se sig ude af turneringen på en 83. plads med penge til 81.

Det betyder dog stadig, at vi får mindst én dansker i pengene, da Daniel ‘MrSmits’ Bertelsen og Younas ‘cocoojones’ Rønhoff stadig har chips.

Opdateret kl. 08:25:
Det danske chiplead er skiftet. Gus Hansen taber en række hænder og må se sin stack forsvinde ned i lidt over 10 big blinds.

Dermed er Daniel ‘MrSmits’ Bertelsen på en 45. plads nu dansk chipleader med 83 spillere tilbage og dermed to før pengene.

Oprindelig artikel
Det er ved at være et stykke tid siden vi har set noget til Gus Hansen, men nu er han dukket op i uventet territorie.

Danskeren har nemlig støvet sin PokerStars-konto ‘broksi’ af og tager del i årets store udgave af SCOOP Main Event, der koster $10.300.

Her resterer 89 spillere, hvoraf 81 får penge. Om blot to levels af hver en halv times varighed går spillerne på pause, og genoptager først i aften dag 2. Gus Hansen ligger lige til en billet til andendagen.

Danskeren, der i øvrigt står registreret til at spille fra Macau, ligger i skrivende stunde placeret på en 25. plads som dansk chipleader.

Endnu to danskere i Daniel ‘MrSmits’ Bertelsen og Younas ‘cocoojones’ Rønhoff er også med endnu.

Pokernyhederne følger dag 1 til dørs.

Navigate