Hastings i stort WSOP-propbet: Jeg føler jeg har en edge i alle bets

Den amerikanske highstakeschef Brian Hastings har i år valgt at stikke ekstra meget ud på sig selv ved WSOP, da han har indgået propbets for et større beløb.

Der bliver altid indgået store propbets ved World Series of Poker. I år er Brian Hastings en af dem, som i troen på egne evner, har valgt at stikke tungt ud på sig selv.

Han skrev for et par dage siden på Twitter, at han gerne ville bette på sig selv mod alle, der ville tage bettet. Hvem der vinder bettet, bliver afgjort efter pointsystemet i den årlige $25.000 WSOP-Fantasy.

Hastings i stort WSOP-propbet: Jeg føler jeg har en edge i alle bets 1

Det var åbenbart et bet mange ville tage, da Hastings lukkede for action allerede dagen efter. 

Amerikaneren har også fået en del ud. Han fortæller til PokerListings.com, at han har bettet for et lavt til mellemstort sekscifret dollarbeløb.

– Jeg har fået en god del action. Lad os kalde det lavt til mellemstort sekscifret beløb.

Mange af de helt store pokerstjerner har generelt ikke mangel på selvtillid, og Brian Hastings er da ikke nogen undtagelse, da han mener, at han er godt inde i alle de bets han har lavet.

– Jeg føler, jeg har en edge i alle bets jeg laver. Der er måske nogen, som er even-ish, men jeg tror for det meste, at jeg er godt inde, lyder det fra amerikaneren.

Hastings skal i hvert fald holde et utrolig højt niveau, da han er oppe imod kæmpechefer som Jason Mercier, Dan Smith, David ‘Doc’ Sands, Andrew Lichtenberger, Tony Gregg og Pratyush Buddiga i bettet. 

Du kan læse resten af interviewet med Hastings på PokerListings.com

Navigate