Hecklen fortsætter med at støvsuge highstakesbordene

Den nordjyske cashgamechef Henrik Hecklen varmer op til WSOP med masser af highstakes poker på PokerStars.

For to år siden agerede Henrik Hecklen dansk enmandshær ved World Series of Poker i Las Vegas med to finaleborde og et dybt run i Main Event til følge.

Forhåbentlig bliver det til en gentagelse i år, men inden Hecklen flyver over Atlanten for at spille WSOP, så har han bevilliget sig selv 10 dages intensiv cashgamegrind på nettet. Sammen med vennen, kollegaen og den tidligere skolekammerat, Lasse ‘IReadB00ks’ Nielsen, er Hecklen nemlig gået i 10 dages lockdown, hvor det er målet at få 100 timers onlinepoker under skjorten.

Mens Lasse Nielsen har kæmpet med variansen de første par dage, så har Hecklen været helt og aldeles flyvende. Forleden bookede han en gevinst på lige knap $50.000, efter en session, hvor han hev karrierens største PokerStars-pot i land. I nat fulgte han så op med et plus på $50.954, ifølge highstakesdb.com.

Hecklen har på pokernet.dk postet en graf over de seneste 24 timer.

Den nordjyske cashgameviking var i øvrigt ikke eneste dansker i aktion på de høje takster. Jacob ‘Sasuke’ Rasmussen, bookede en mindre gevinst, mens Daniel ‘MrSmits’ Bertelsen dryssede lidt over $12.000.

Navigate