Hecklen: – Jeg løb latterligt godt i all ins

Den danske kæmpechef, Henrik Hecklen, scorede i nat karrierens største gevinst, da han blev nummer to i den gigantiske $21.000 SCOOP Highroller.

Med 22 mand tilbage havde Henrik Hecklen ikke meget mere end en skilling og lidt snustobak tilbage i SCOOP Event 24-H $21.000 (NL Hold’Em 8-Max, Highroller). Den danske highroller lå isoleret på sidstepladsen med kun lidt over fem big blinds at gøre godt med. Alligevel lykkedes det ham blive nummer to til $498.355. Det svarer til over tre millioner kroner.

 

– I bund og grund løb jeg egentligt bare latterligt godt i all ins. Fik spillet en disciplineret short stack, og jeg husker nærmest ikke at jeg tabte en all in fra da vi var 22 mand tilbage og så frem til heads uppen, fortæller Hecklen, som vurderer, at han var all in for sit liv fem-seks gange.

 

– Et par af de andre drenge fra kontoret fulgte med på siden af deres egen grind, og stemningen var helt i top. De fik uglet mig godt op!

 

Henrik Hecklen er dog – som hans enorme skæg bevidner – blevet en træt, gammel mand, så efter at have kæmpet med lumbagoen og unge onlinehajer i så mange timer, kunne han end ikke mande sig op til en lille tur i byen, men måtte i stedet overgive sig til hovedpuden.

 

– Heads up matchen (ja, og resten af turneringen) var relativt intens, og jeg lavede to halv store comebacks mod ham, så da jeg endegyldigt fik sømmet kisten til, var jeg mest bare træt og udmattet, hvorfor det på meget kedelig vis blot bare blev til en tur hjem for at sove på direkten.

 

Han afviser dog ikke, at en fejring af resultatet kan komme på tale på et senere tidspunkt, men hvor, hvornår og hvordan er endnu ikke fastlagt.

Navigate