Hecklen: – Ligner et meget tæt matchup

Den nordjyske stormufti af highstakesbordene, Henrik Hecklen himself, skal i aften dyste om en førstepræmie på $229.600 i SCOOP-seriens gigantiske $21.000 Heads Up Highroller-turnering.

Henrik Hecklen har været her, der og alle vegne på både den internationale live- og onlinescene igennem de seneste to år. Det er er under en uge siden, at han tog andenpladsen i SCOOP-seriens første $21.000 Highroller, og nu er han såmænd på spil igen i den anden, en Heads Up-turnering som har tiltrukket sig verdens allerbedste specialister inden for disciplinen.

 

For at understrege, hvor hårdt feltet var ved turneringens start, så kan vi henvise til at Douglas ‘WGRider’ Polk-tweet, hvor HU-specialisten skrev, at den sidste value forsvandt, da Jason Mercier afregistrerede sig kort før spilstart.

 

Et blik ned over de sidste otte spillere åbenbarer da også en række navne af skræmmende styrke, såsom ‘OtB_RedBaron’, Douglas ‘WGRider’ Polk, Ben ‘Ben86’ Tollerene og russiske ‘Trueteller’.

 

Første forhindring for Hecklen hedder ‘JLlama’ i kvartfinalen, inden enten ‘Trueteller’ eller ‘WGRider’ forhåbentlig venter i semfinalen. Spillere, som Hecklen natuligvis alle har spillet cashgame med flere gange.

 

– Jeg har lidt kendskab til JLlama, han spiller nogle af de samme 8-game spil som jeg, og så har jeg hørt i krogene at han er en del af WCGRiders-HU hold. Jeg ved ikke helt præcist om han er decideret HU specialist, men umiddelbart kunne det godt ligne et meget tæt matchup, lyder vurderingen fra Hecklen.

 

Hecklen er enig i, at der ikke er mange bløde spots tilbage i turneringen. Hvis nogle overhovedet.

 

– Fårene vist ved at være skilt fra bukkene. Jeg render jo ind i Trueteller/WCG i semi’en og så er der ret store chancer for RedBaron eller Ben86 i finalen, så man får sin sag for, må man sige.

 

Turneringen genoptages klokken 20.00. Hvis du ikke selv har mulighed for selv at raile på PokerStars-klienten, så kan du læse et fyldigt sammendrag af turneringen her på Pokernyhederne i morgen.

Navigate