Hecklen med kurs mod nyt gigantisk SCOOP-resultat

Den danske kæmpechef, Henrik Hecklen, scorede i søndags karrierens største gevinst, da han blev nummer to i den gigantiske $21.000 SCOOP Highroller. Nu er han blandt de sidste otte i en ny højruller.

Henrik Hecklen kan åbenbart kradse lidt dybere i skægget, hvis han har lagt $21.000 for at spille med i en turnering. For under en uge siden blev han runner up SCOOP Event 24-H $21.000 (NL Hold’Em 8-Max, Highroller), og i går spillede han sig så i kvartfinalen i Event 49 ($21.000 NL Heads Up Highroller).

 

Hér møder Hecklen ‘JLlama’ klokken 20.00, men selv hvis han skulle formå at passere denne første forhindring, så er der fortsat lang vej mod sejren, da det decimerede felt består af ene stjernenavne, såsom NL Hold’em-troldmanden ‘OtB_RedBaron’, verdens måske bedste NL HU-spiller Douglas ‘WGRider’ Polk, Ben ‘Ben86’ Tollerene og det russiske fænomen ‘Trueteller’.

 

Alle de resterende spillere er sikret $41.000, men vi håber naturligvis på, at Hecklen efter to gange at have været heads up om en SCOOP-sejr, endelig formår at lukke en turnering i den prestigefulde turneringsserie. I så fald kan han se frem til en førstepræmie på $229.600.

 

Pokernyhederne kommer naturligvis til at kampraile Hecklens (forhåbentlig) tre sidste kampe og bringer et fyldigt referat i morgen tidlig, hvis du ikke selv skulle have mulighed for at se med i aften.

Navigate