Heder røg på sjettepladsen: – må være tilfreds overall!

Mick Heder sikrede sig i går karrierens største turneringsresultat, da han blev nummer seks i Eureka Poker Tour Rozvadov Main Event.

Den silkeborggensiske livesjuft Mick Heder er normalt cashgamespecialist, men har i 2016 ramt en åre af flotte, velbetalte turneringsresultater. 

 

I januar blev han nummer fire i EPSC Rozvadov til €24.603 og i sidste uge blev det så til endnu en fjerdeplads ved Danske Spil MPT.

 

I går skulle han så forsøge at tage endnu et step up og og ramme podieplaceringerne ved Eureka Poker Tour Rozvadov Main Event.

 

Desværre måtte Mick Heder erkende at poker i høj grad handler om timing, for da han med seks mand tilbage sendte stakken ind med:

 

Heder røg på sjettepladsen: - må være tilfreds overall! 1 Heder røg på sjettepladsen: - må være tilfreds overall! 2

 

, blev han kaldt af den argentinske turnerings-troldmand, Ivan Luca, som havde samlet esserne op, og holdt hjem. Dermed blev det til en sjetteplads og €25,340 for den sympatiske danskers vedkommende.

 

– Man er vel altid ærgerlig når man buster en stor Tour, men skulle have været ude for længst, så jeg må være tilfreds overall!, lød det fra Heder, da Pokernyhederne fangede ham umiddelbart efter hans exit.


Var der noget, du kunne have gjort anderledes?

 

– Nej, det tror jeg ikke umiddelbart. jeg fik ikke meget at arbejde med på finalebordet.

 

Sådan endte turneringen

 

Heder røg på sjettepladsen: - må være tilfreds overall! 3

 

Navigate