Hellmuth: Det er den mest stille heads-up jeg nogensinde har spillet

Phil Hellmuth vandt her til morgen sit 14. WSOP-bracelet, men amerikaneren viste en anderledes attitude end normalt.

Den amerikanske pokerstjerne Phil Hellmuth skrev igen historie, da han i morges, dansk tid, vandt sit 14. WSOP-bracelet, og dermed lagde yderligere afstand til konkurrenterne.

Læs også: Hellmuth vinder sit 14. bracelet og er Razz-verdensmester

Sejren kom i hus ved Event 17 $10.000 Razz Championship efter at have overvundet et stærkt finalebord, hvor han til sidst slog Mike Gorodinsky heads-up. Phil Hellmuth kom dog med store roser til hans heads-up-modstander efter turneringen.

– Mike er rigtig hård, og jeg skulle bruge al min koncentration for at give mig selv den bedste chance for at slå ham. Han spillede fænomenal poker, fortæller Hellmuth til PokerNews.com efter sejren.

Hellmuth var selvfølgelig rigtig glad fefter at have taget sejren ned, men undervejs var det en Hellmuth med en anderledes atttide end normalt. Han er kendt for at råbe højt og beklage sig ved bordene, men amerikaneren var denne gang mere stille.

– Det er en fantastisk følelse, og det er en af dem, hvor jeg holdt mit hoved nede hele tiden og prøvede at holde mig løsrevet fra resultatet. Jeg var bare fokuseret på at spille godt, lyder det fra Hellmuth som fortsætter.

– Alt for ofte i fortiden, når jeg er hernede, er jeg ligesom, ‘jeg er nødt til at vinde armbåndet’. Jeg sagde, ved du hvad, jeg vil holde mit hoved nede, spille godt indtil det er slut og så kan jeg kigge op og fejre, snakke eller hvad jeg nu vil. Du har sikkert lagt mærke til, at dette er den mest stille heads-up jeg nogensinde har haft.

At være lidt stille på finalebordet gjorde tydeligvis ikke nogen skade på Hellmuths spil, og han sikrede sig altså dermed sit 14. WSOP-bracelet i karrieren. 

Du kan læse resten af interviewet med Hellmuth her. 

Artikelfoto: WSOP.com 

Navigate