Hellmuth taber en halv million i poker mod naboerne

Phil Hellmuth tabte en formue i hvad der må formodes at være et venligsindet pokerspil mod naboerne. Det største tab i syv år, ifølge ‘The Poker Brat’ selv.

Det er ikke ofte, at man hører highstakes og home-game blandt naboer i samme sætning, men det gør sig gældende i Phil Hellmuths nabolag.

WSOP-rekordindehaveren har ofte via de sociale medier fortalt små bidder om sit og sine naboers private pokerspil og gårsdagens udgave får også et par ord med på vejen på Twitter. Det blev til en mindeværdig aften, men langt fra med positivt fortegn for ‘The Poker Brat’.

– Tabte $93.000 i mit nabolags home-game. Har aldrig tabt mere end $22.000 i syv år, fortæller Hellmuth om en aften med et minus på over en halv million danske kroner.

Det er heller ikke noget helt almindeligt nabolag, Phil Hellmuth får sin dagligdag til at gå i. Pokerproen er bosat i Palo Alto, der er udråbt til at være USA’s næstrigeste by målt på en blanding af median-indkomsten og huspriserne.

Ikke helt ubetydeligt i den sammenhæng er Palo Alto hjemsted for tech-paradiset Silicon Valley, hvor nogle af den moderne tidsalders største virksomheder, såsom Facebook og Google, har hjemme.

Tidligere har Chamath Palihapitiya, der har haft en fremtrædende stilling hos netop Facebook, som han joinede, da firmaet blot havde et år på bagen, fortalt om det home-game, han frekventerer, der også er fyldt med milliardærer og millionærer – heriblandt Phil Hellmuth.

Derfor kan det meget vel være netop det home-game, Hellmuth i går brændte nallerne på.

Læs også: Tidligere Facebook-chef taler ud om eksklusivt homegame

Det store tab blev især bygget på et stort mislykket bluff, som Hellmuth ligeledes har delt på sin Twitter-profil. Her kan man se, at der bliver spillet med blinds på $25/$50, men at spillerne for det meste sidder med meget mere end $5000 som udgør 100 big blinds.

Du kan se det mislykkede bluff i en pot på over $100.000 her.

Navigate