Highroller laver tyrekald og vinder døgnets næststørste pot

Den anonyme highroller ‘Educa-p0ker’ lavede et stort tyrekald mod cashgame-chefen ‘wilhasha’ i en session tidligere i dag, hvilket sikrede ham døgnets næststørste pot.

Det er ikke unormalt, at man ser nogle lave store kald, men når det er i de lidt større cashgames, så løfter man alligevel øjenbrynet lidt.

Den anonyme highroller ‘Educa-p0ker’ stod for netop sådan et tidligere i dag, da han dystede mod ‘wilhasha’ på et No Limit Hold’Em-bord med $100/$200 i blinds.

Hånden starter ud med en del action preflop, da ‘Educa-p0ker’ åbner til $490. ‘wilhasha’ 3-better til $2300, hvilket får ‘Educa-p0ker’ til at hive den op i $6900. Betalt.

Flop:

Highroller laver tyrekald og vinder døgnets næststørste pot 1 Highroller laver tyrekald og vinder døgnets næststørste pot 2 Highroller laver tyrekald og vinder døgnets næststørste pot 3

‘wilhasha’ better $4950. ‘Educa-p0ker’ matcher stikket.

Turn:

Highroller laver tyrekald og vinder døgnets næststørste pot 4

Der bliver igen skudt ud fra ‘wilhasha’. Denne gang er bettet på $11.950, og det bliver igen betalt.

River:

Highroller laver tyrekald og vinder døgnets næststørste pot 5

‘wilhasha’ går nu all-in for $31.634. Det skræmmer dog ikke ‘Educa-p0ker’, som trykker på kald.

‘Educa-p0ker’ har kaldt med den knap så prangende:

Highroller laver tyrekald og vinder døgnets næststørste pot 6 Highroller laver tyrekald og vinder døgnets næststørste pot 7

Han har dermed kun es-høj, og skal derfor håbe på, at ‘wilhasha’ er ude i en gedigen skummer. Det er han da også med:

Highroller laver tyrekald og vinder døgnets næststørste pot 8 Highroller laver tyrekald og vinder døgnets næststørste pot 9

Dermed ryger potten på $110.865 over til ‘Educa-p0ker’, som belønning for hans tyrekald. På trods af den store pot, så er ‘Educa-p0ker’ nede med $29.366 i løbet af de seneste 24 timer, mens ‘wilhasha’ er oppe med $26.034 ifølge HighstakesDB.com.

Navigate