Highrollere droppede dag 2 ved $200.000-turnering for baccarat

Tre spillere, der var videre ved den store $200.000 Super Highroller på Filippinerne mødte aldrig op. Baccarat-bordene var for tillokkende, forlyder det.

Der florerer en i pokerverdenen kendt historie om, at danske Gus Hansen tilbage i 2010 valgte ikke at møde op til en dag 2 ved en €25.000-turnering, da han var midt i et backgammon-spil, som han anså for mere profitabelt.

På Filippinerne finder lige nu en historie sted, der bærer visse lighedspunktner med ovenstående.

Som bekendt spilles der i dag en af pokerhistoriens dyreste turneringer i form af en Super Highroller med et buy-in på $200.000 svarende til over 1,3 millioner kroner.

Trods det potente buy-in og tre millioner dollar på toppen var det ikke alle tilmeldte, der sad i deres sæder fra starten på dag 2.

Der var sågar tre, der slet ikke mødte op, fortæller WPT-turneringsleder Matt Savage på Twitter.

3 players failed to show up to day 2 of the Triton Series Cali Cup $200K SHR. Rumor is that they are playing baccarat and can’t be bothered?

— Matt Savage (@SavagePoker) January 4, 2016

– Tre spillere mødte ikke op til dag 2 af $200.000 Super Highrolleren. Rygtet siger, at de spiller baccarat og ikke vil forstyrres (ved at spille turneringen, red.)? skriver Matt Savage.

Hvem trioen er melder historien ikke noget. Ikke desto mindre resterer 10 spillere lige nu i Super Highrolleren med ingen ringere end Phil Ivey som chipleader.

Artikelfoto: Matt Savage.

Navigate