Highrollerne stempler ind i Prag

Den dyreste turnering under Prag Pokerfestival er blevet skudt i gang i dag. En amerikansk pokerprofil har taget turen over Atlanten for at lukke et imponerende 2015.

Det spidser til i Prag, hvor man så småt varmer op til den store årlige pokerfestivals formentlige højepunkt, PokerStars EPT Prag Main Event.

Men først har vi for to timers tid siden fået skudt gang i en mulig contender til titlen som højdepunkt. Det drejer sig om festivalens uden sammenligning dyreste turnering.

Den koster €50.000, er i EPT-regi og har som altid trukket cremen af pokereliten – men endnu ikke nogen danskere.

Foreløbigt har 23 profiler været forbi registreringsskranken. Sidste år endte turneringen på 51 entries med en førstepræmie på €771.360.

Intenst Player of the Year-ræs
Blandt dem, der har sat sig og er i gang er amerikanske Anthony Zinno (artikelfotoet), der går efter at runde et fantastisk gennembruds-år af med manér.

Zinno har i løbet af 2015 vundet to WPT’er, den hidtil dyreste PLO WSOP-turnering og samlet cashet for $3,7 millioner.

Hvad særligt interessant er, at Zinno ligger på andenpladsen på den anerkendte Global Poker Index’ Player of the Year-liste kun 87 point bag den førende Byron Kaverman.

Hvor mange point man kan samle ved Super Highrolleren ved vi først, når turneringen har sit officielle deltagerantal, men foreløbigt skal Zinno op at have minimum en 11. plads for at vippe Kaverman af pinden.

Kaverman har ikke tilmeldt sig Super Highrolleren endnu.

Som nævnt bliver Super Highrolleren efterfulgt af EPT Prag Main Event, der begynder i overmorgen.

Fredag begynder så EPT-livestreamet, hvor programmet ser således ud:

Navigate