Highstakeschef vinder historiens dyreste online-turnering

Ben Tollerene føjede endnu en stor gevinst om end i en mere uvant disciplin i form af en turnering. Russer ‘freerollede’ sig til over en million kroner.

Der skulle noget af et shake-up i stillingen til, før gårsdagens store $51.000 WCOOP Super Highroller-finale kunne afgøres med et resultat, der ikke på nogen måde endte med at ligne stillingen fra før finalebordet gik i gang.

Alt gik ellers ‘planmæssigt’, da shortstacken i form af Macau-regular Andrew ‘cuffme’ Moseley røg først på porten på ottendepladsen til 0 kroner inden det var tid til den ultimative bobbel – den største i online-historien hidtil.

Den så finalebordets gode historie, FPP-kvalifikanten ‘Nopaleva’ ud til at skulle briste som bubble-boy, men den utaknemmelige titel endte i stedet med at gå til David ‘dpeters17’ Peters, der ellers kunne gå ind til finalebordet med en stor stack som treer i chipcounten.

Læs også: <a” href=””/wcoop-pokerstars-nopaleva-roma-tilt-mike-mcdonald-timex-ben-tollerene-ben86-fedor-holz-crownupguy/kvallede-sig-for-0-kroner-og-er-nu-paa-online-historiens-stoerste-bobbel”>Kvallede sig for 0 kroner og er nu på online-historiens største bobbel

Siden røg den regerende online-verdensmester Fedor Holz, finalens chipleader Mike McDonald og førnævnte ‘Nopaleva’ inden de sidste tre profiler kunne indgå en stor deal.

Derefter stod titlen og de resterende dollars mellem de to highstakes cashgamehajer Ben Tollerene og Nikita Bodyakovskiy, samt Sit&Go-eksperten Jose Angel Latorre.

Titlen endte Tollerene med at hive i land, hvorfor han nu kan føje Super Highroller-vinder til et CV, der i forvejen inkluderer en uofficiel titel som en af verdens mest frygtede og vindende cashgame-specialister.

Resultatet (46 deltagere á $50.000+$1000):

1. Ben ‘Ben86’ Tollerene $616.518
2. Jose Angel ‘Cejakas14’ Latorre $560.412

3. Nikita ‘fish2013’ Bodyakovskiy $594.069
4. ‘Nopaleva’ $230.000
5. Mike ‘Timex’ McDonald $172.500
6. Fedor ‘CrownUpGuy’ Holz $126.500

Indikerer en trevejs deal

Navigate