Hobbyspiller rammer million-Spin&Go på vej til EPT Prags dag 4

En irsk hobbyspiller fordrev den sidste ventetid frem mod EPT Prags dag 4 med at spille en Spin&Go. Han endte millimeter fra at blive dollarmillionær.

Den irske hobbyspiller Gavin O’Rourke har haft sig noget af en ambivalent dag i Prag.

Men mest af alt til den gode side, må man forstå.

Da O’Rourke slog øjnene op i morges kunne han forberede sig på noget af det, poker-turneringsspillere drømmer om og ikke får mange chancer for at opleve, nemlig at spille en dag 4 ved en EPT Main Event.

For at gøre sig helt klar eller måske blot fordrive ventetiden valgte O’Rourke at fyre op for en hurtig $100 Spin&Go på PokerStars. Få sekunder efter kunne han stirre lige ind i tallet $1.200.000 på sin skærm.

O’Rourke ramte ifølge PokerStarsBlog.com under sit PokerStars-brugernavn ‘gavonater’ den helt store Spin&Go-jackpot og var dermed sikret $100.000 med muligheden for $1.000.000, hvis han kunne komme forbi to modstandere.

Et par håndfulde minutter senere sad han så heads-up om millionen, som han til sidst måtte se gå til australske ‘GrindHeaps’.

Er man så skuffet over at misse millionen eller ekstatisk over de $100.000, man ikke havde udsigt til blot et kvarter tidligere?

Det nåede O’Rourke formentlig ikke at tage stilling til, da han fluks skulle videre til EPT’en, som han her en del timer senere stadig er med i.

O’Rourke sidder i skrivende stund med en top-10-stack med 41 tilbage. Han skal ramme finalebordet, hvis han skal overgå sit største cash alene i dag.

Artikelfoto: Screenshot fra PokerStars’ oversigt over de seneste store Spin&Go’s.

Navigate