Høgh et skidt riverkort fra sejr i The Bigger $162

Den unge turneringshaj Andreas Høgh var igen tæt på en stort sejr i nat, men blev nok engang slået på målstregen.

I fodbold snakker man om, at så længe en angriber spiller sig frem til chancerne, så skal målene nok komme. Lad os håbe det samme gør sig gældende inden for turneringspoker.

 

I de seneste par uger er Andreas Høgh nemlig gået dybt i den store $2.100 Mount Everest-turnering, ramt finalebordet i Super Tuesday, og nat var han så tæt på at tage sejren ned i den store, daglige PokerStars-turnering, The Bigger $162.

 

Nat er måske så meget sagt, for med 1.298 deltagere, så var det efter 9½ times spil allerede blevet mandag morgen, da Andreas Høgh endte heads up mod Ryan ‘i need sheet’ Yu fra Canada.

 

Der blev spillet aggressivt fra begge spillere. Andreas Høgh var imidlertid handicappet af at sidde med den mindste stack, og netop som han havde mulighed for at nappe en dobling, så sejlede der et klamt kort ind på river, som i stedet for at give ham en komfortable førring, henviste ham til andenpladsen.

 

-Jeg kan ikke rigtigt brokke mig. Sugede selv da vi var 4-vejs, lød det med et smil fra Andreas Høgh umiddelbart efter turneringen var slut. Han vurderede, at den afsluttende heads up var en meget lige affære.

 

Dermed måtte den danske turneringshaj “”nøjes”” med en andenplads til $21.386.

 

De to spillere kom all in på floppet, hvor Andreas Høgh havde floppet to par mod Yus open ended straight draw.

 

 

Navigate