Hold DM-vinder er Danske Spil Pokers nye pokerchef

Så blev det afgjort, hvem der tog titlen som Pokerchef på Danske Spil Pokers årlige Las Vegas-tur. Den tilfaldt den ene fjerdedel af det vindende hold fra DM i Holdpoker.

Det var nemlig Kenneth Tømming, der formåede at skrabe det største cash samlet set til sig i de tre turneringer, der var på programmet på årets Pokerchef-tur.

Dermed holdt den tidlige føring for Kenneth Tømming, der med en fjerdeplads i den første turnering på Bellagio lagde sig i spidsen med et cash på $504.

Læs også: To pokerchefer rammer pengene i Bellagio-turnering

Den ene fjerdedel af ’Tre mand og en baby’ – holdet der vandt DM i Holdpoker – formåede ikke selv at cashe yderligere i de to seneste turneringer. Men det gjorde mindre, da ingen af de øvrige deltagere kom så langt i pengene, at de kunne matche Kasper Tømmings cash-total.

Martin Emil Fromberg Andersen og Kent Weber Knudsen var søndag lokal tid længe in contention til titlen, da de var på vej mod dybe runs i en $125-turnering på ARIA.

En fjerdeplads skulle der til for at overgå Kasper Tømming. Men de to danskere faldt som henholdsvis nummer 9 og 8, og dermed bliver Kasper Tømming altså den fjerde i rækken af Danske Spils Pokerchefer.

I 2012 blev den første pokerchef Michael Eriksen. Årets efter faldt titlen til Andreas Kanta, mens det er Michael Berna Christensen, der kan kalde sig Pokerchef 2014.

Kasper Tømming er i øvrigt ikke helt ny inden for pokerverdenen og har tidligere spillet på både DM og EPT og har i en periode også levet af at spille poker. Så nogen novice er det bestemt ikke, der det næste år kan kalde sig Pokerchef.

Samlet stilling af Pokerchefen 2015:
1. Kenneth Tømming $504.
2. Mads Wierper Bertelsen $400
3. Helge Breindahl $303 
4. Michael Kristensen $300
5. Kent Weber Knudsen $277
6. Martin Emil Fromberg Andersen $217
7. Daniel Nielsen $171

Artikelfoto: Kenneth Tømming i aktion på turneringsbordene i Las Vegas

Navigate