Hold DM-vinderne: – Den skal have MAX gas i Las Vegas

Der måtte fintælling til, før ‘Team Nemo’ kunne kåres som vinder ad Hold DM på Danske Spil. Afslutningen var så spændende, at holdet ikke turde juble.

Der blev blev bidt negle og hoppet i stolen, da afgørelsen ved Hold DM faldt i lørdags. Da det sidste kort var givet, stod det nemlig HELT lige imellem ‘Copenhagen Cabrones’ og ‘Team Nemo’ som begge havde scoret 46 point, og så måtte der – som reglerne foreskriver – fintælling til.
 

Sejren ville gå til det hold med flest førstepladser, men da der også på det parameter var dømt dødt løb imellem de to hold, så skulle der checkes, hvilket af de to hold, som havde scoret flest andenpladser – en fintælling som faldt ud til ‘team Nemo’s fordel, eftersom de kunne mønstre tre af slagsen mod ‘Copenhagen Cabrones’s ene.

 

Pokernyhederne fangede holdkaptajnen for ‘Team Nemo’ og spurgte ind til hvordan den nervepirrende afslutning udspillede sig hjemme foran computeren.

 

– Vi fik faktisk en ret dårlig start på første runde, hvor vi hurtigt ryger ud i 2 sng’s og dermed 2 gange 0 point. Det lykkedes så for os at få en sejr og runner up i de 2 sidste så vi stadig var inde i gamet. Det der gør udslaget tror jeg dog helt sikkert er vores anden runde, hvor vi hiver 3 sejre og en andenplads hjem. Derefter er selvtilliden og humøret i top. Tredje og fjerde runde går lidt op og ned, fortæller Claus Barrett.

 

– Da vi alle er ude til sidst sidder vi med 46 point og Caprobes har 41, hvor deres spiller ‘havoerred’ er heads up. Den match bølger virkelig frem og tilbage og er virkelig spændende. Vi har dog regnet os frem til at hvis havoerred vinder, så har begge hold 46 point og 7 sejre (7 sejre hvilket i min optik er vanvittigt godt ud af 16 mulige). Vi er dog bedre på andenpladser. Dog er vi ikke 100% sikre på, at det gør at vi vinder. Vi er næsten sikre, men vi tør simpelthen ikke juble. Da vi så får det endeligt bekræftet, er det jo bare en fantastisk følelse at have i kroppen.

 

Hvordan blev 1.pladsen fejret?

 

– som nævnt ovenfor, så blev den faktisk ikke fejret så meget. Heller ikke efter vi fik sejren endeligt bekræftet. Men vi har jo altså en lille uge nu i Vegas til at gi den MAX gas!! Og det skal den nok få!


Hvad ser i mest frem til på turen?

 

– Tre spillere på vores hold har aldrig været i Vegas før. Den sidste har været der et par gange. Vi glæder os overdrevet meget, for hvem ved om dette bliver vores eneste/sidste gang vi er derovre? Alle de historier der går om Vegas… Nu skal vi se hvilke der holder stik! Vil godt lige benytte lejligheden til endnu engang at sige tak for kampen til Copenhagen Caprones. Ærgerligt at så tæt en kamp skulle have en “”taber””!

Der skal nok engng lyde et stort tillykke til Team Nemo her fra redaktionen. Holdets tur til Las Vegas bliver i øvrigt dækket af Pokernyhederne, som sender en reporter med på turen.

Navigate