I aften skal den dyreste onlinetour nogensinde spilles

Der bliver skrevet historie i aften kl. 18.30, når starten går i WCOOP Event 47, hvor buy-in er astronomiske $51.000. Det gør det til den dyreste onlineturnering nogensinde, og 14 spillere har allerede meldt sig klar til den vilde tour.

PokerStars har efterhånden alle rekorder, når det kommer til onlinepoker. I aften kommer de til at slå en af deres egne, når de blænder op for WCOOP Event 47.

Inden denne turnering starter, så lyder rekorden for den dyreste onlinetour på $25.000. Aftenens event har dog et buy-in på hele $51.000, hvilket smadrer den gamle rekord.

Der er $1.000.000 garanteret i turneringen, hvilket betyder, at 20 spillere skal stille op for at undgå overlay. 14 mand har allerede registreret sig, så der skal gå meget galt, hvis ikke præmiepuljen bliver meget større end det garanterede.

Det er selvfølgelig en turnering for de helt tunge drenge, og det ser man da også tydeligt feltet indtil videre. Blandt det foreløbige felt finder man blandt andre Daniel Negreanu, Jason Mercier, Connor ‘blanconegro’ Drinan, Ben ‘Ben86’ Tollerene og Jason ‘jakoon1985’ Koon.

Turneringen begynder kl. 18.30 i aften, hvor der med garanti vil være raillir for alle pengene fra start. Du kan følge slagets gang fra PokerStars-klienten, men vil du have endnu mere lir, så streamer Daniel Negreanu touren på Twitch. Streamet finder du her

 

Navigate