I dag: Nu starter årets største pokerbegivenhed!

Tusindvis af pokerspillere vil i dag kl. 21.00, dansk tid, indlede jagten på at blive dette års verdensmester, når årets helt store pokerhøjdepunkt, WSOP Main Event, bliver skudt i gang.

Der er ufattelig mange pokerturneringer hvert år, men der er én turnering, som er skiller sig ud fra alle de andre.

WSOP Main Event er årets helt store pokerhøjdepunkt, og det er en turnering, hvor man for alvor kan skrive sig ind i historiebøgerne som verdensmester.

Peter Eastgate er den eneste danske verdensmester, men det ville ikke være helt dårligt, hvis man efter finalebordet i november kunne se endnu en dansker stige til tops. 

Main Event er som regel en turnering som mange danske pokerchefer ikke vil gå glip af, og i år er ingen undtagelse. 

Las Vegas er over de seneste par uger blevet en del danskere rigere, så vi kan forvente os et godt antal danske helte. Det er ligeledes et slagkraftigt sjak, der er samlet i Vegas. Der kan blandt andre nævnes den nylige PLO-verdensmester Alexander ‘KP’ Petersen, Thor Drexel, Theo Jørgensen, Frederik Brink og Martin Tønnesen, som alle har vist i mange år, at de kan holde på to kort. 

Der er dog også spillere, som man mangler lidt på listen af mulige deltagere. Sidste års bedste dansker Henrik Hecklen har f.eks. valgt at blive hjemme i år for at grinde online. Han vil dermed ikke toppe sin 75. plads fra sidste år til $85.812 eller gå i fodsporene på sidste års vinder Martin Jacobson.

Disse spillere har udtrykt, at de stiller op ved Main Event:

Alexander ‘KP’ Petersen
Thor Drexel
Martin Tønnesen
Dan Larsen
Claus Vallø
Jonas Palsgård
Nima Musavian
Lasse Frost
Claus ‘Claude’ Rasmussen
Mads Wissing
Vera Kelleher
Frederik Brink
Theo Jørgensen
Lars Bønding
Daniel ‘MrSmits’ Bertelsen
Mads Fournaise
Jesper ‘Kipster’ Hougaard
Peter Jaksland

Derudover er Gus Hansen selvfølgelig også i Las Vegas i øjeblikket. Om han stiller op er dog usikkert, da han kan blive opslugt af nogle store cashgames, som han bare ikke kan slippe. 2008-verdensmesteren Peter Eastgate er ligeledes i byen, men han fortæller til Pokernyhederne, at han ikke stiller op i år.

Sidste år stillede 6683 spillere op ved WSOP Main Event, hvilket står som den femtestørste Main Event nogensinde. Tiden må vise, om det tal bliver slået i år.

Ved sidste års verdensmesterskab var vinderen sikret en udbetaling på svimlende $10.000.000. Man har i år valgt at lave præmiestrukturen lidt anderledes. I år vil 1000 spillere få penge med hjem, hvor et mincash minimum er $15.000 værd. Derudover vil alle på finalebordet være sikret mindst $1.000.000, hvis sidste års deltagerantal bliver slået. 

Sådan forløber dagene:

Dag 1A
Dag 1B
Dag 1C
Dag 2A
Dag 2B
Dag 2C
Dag 3
Dag 4
Dag 5
Dag 6
Dag 7
Dag 8(November Nine – Spilles i november)

Navigate