I morgen begynder årets første EPT

Highrollerne stempler ind fra startfløjtet, når der i morgen igen skal spilles EPT i form af PCA’en, hvis Main Event i år er billigere end nogensinde før.

Det er faktisk kun lidt over to uger siden den seneste EPT blev afsluttet i Prag, men allerede i morgen skal vi på den igen.

Prag og PCA’en på Bahamas er nemlig de to EPT’er med kortest tid imellem, hvorfor poker-året traditionen tro kickstartes af den europæiske pokertour – hvis man i år ser bort fra den hypede $200.000 Super Highroller på Filippinerne, der blev færdigspillet i går.

Årets PCA (PokerStars Caribbean Adventure) byder som sædvanligt på en $100.000 Super Highroller og en Main Event som højdepunkterne, men i år er derudover anderledes i det Main Eventen for første gang ikke koster $10.000.

Den er således blevet halveret til $5300 for at tilgodese endnu flere spillere.

Desuden har man i år teamet op med Twitch-sensationen Jason Somerville, der skal streame fra Bahamas, hvorefter han drager snuden videre mod Australien og gentager sig selv ved Aussie Millions.

Læs også: <a” href=””/aussie-millions-jason-somerville/aussie-millions-indgaar-samarbejde-med-twitch-stjernen”>Aussie Millions indgår samarbejde med Twitch-stjernen

Derudover byder serien alt i alt på 104 turneringer og prominent besøg af fodboldstjernen Ronaldo, der vil spille Main Eventen lige som han gjorde sidste år, hvor han blev nummer 26.

Den brasilianske legende skal op imod mindst en håndfuld danske online-kvalifikanter i form af følgende:

Morten ‘VM’ Mortensen
‘bogart45’
Younas Rønhoff
Oliver Hede
Rasmus Agerskov
Jonas ‘Tulkaz’ Klausen

PCA’en skydes i gang med Super Highrolleren som det allerførste i morgen klokken 12 lokal tid, hvilket er klokken 18, dansk tid.

Livestream-setuppet giver man 2016-debut på fredag med Super Highroller-finalebordet. Livestream-programmet ser således ud (læg seks timer til for at få dansk tid):

<img src=””bs.serving-sys.com/BurstingPipe/adServer.bs?cn=tf&c=19&mc=imp&pli=10580978&PluID=0&ord=[timestamp]&rtu=-1″>

Navigate