I morgen er EPT-dvalen forbi: Får danskerne ny Barcelona-succes?

I morgen starter en lang EPT-festival, der forhåbentlig kaster endnu et resultat af sig. Et topskrapt dansk hold er klar til Barcelona.

Ventetiden er ovre og om under 24 timer bliver den nye og 12. sæson af European Poker Tour endelig officielt sparket i gang.

Der bliver tale om en blød start med nogle enkelte satellitter og et velgørenhedsarrangement ved FC Barcelona-stjernen Neymar inden det første tunge skyts bringes frem med €1100 Estrellas Poker Tour Barcelona i overmorgen.

Siden går det løs med 12 dage pakket med poker af fineste skuffe, når der skal spilles Super Highroller, Highrollere og naturligvis højdepunktet i PokerStars EPT Barcelona Main Event.

Der er her tale om et af årets absolutte poker-højdepunkter set fra et dansk perspektiv. Danmark har stolte Barcelona-traditioner efter Sander Lylloffs sejr fra 2007, ligesom Kresten Nielsen blev treer forrige år.

Sidste år var det tæt på, at også Mikkel Kollerup skrev sig ind finalebordsklubben, men han fik knækket esserne kort inden finalebordet.

Til gengæld hev Henrik Hecklen en sejr hjem i det catalanske, da han vandt Estrellas Highrolleren til €293.000.

Med ovenstående to resultater in mente er der altså både noget at revanchere og følge op på for danskerne i år. Og det har man tilsyneladende bidt mærke i, for de danske pokerspillere møder op i en forfatning, der sjældent er set stærkere før.

Intet mindre end minimum 24 danskere er klar til at give den gas ved EPT-festivalen, der altså skydes i gang i morgen. Sådan ser den topskrappe liste over danskere, der har kvalificeret sig til enten Estrellas eller EPT Barcelona Main Event, ud:

Rasmus Agerskov
Kresten Nielsen
Mads Smith Hansen
Christian Grundtvig
Jannick Wrang
Lasse Frost
Christian Elgstrøm
Morten ‘VM’ Mortensen
Brian ‘DonLinnet’ Linnet
Frederik Brink
Mikael ‘fuddebuf’ Viuff Hansen
Rasmus ‘Jungleras’ Nielsen
Morten Hougaard Jespersen
Simon Ravnsbæk
Rasmus Vogt
Younas Rønhoff
Bo Kjær Erichsen
‘vinhnguyen01’
‘Kakalala’
‘Tralllle’
‘Hedeberg’
‘Colombian80%’
‘lavlund’
‘pececada’

<a” href=”bs.serving-sys.com/BurstingPipe/adServer.bs?cn=tf&c=20&mc=click&pli=10580978&PluID=0&ord=[timestamp]”>Du kan læse mere om EPT Barcelona og finde programmet her.

Navigate