IgorK med Super-søndag: – Svært at være utilfreds

Simon ‘IgorK’ Rønnow er ifølge PocketFives rangliste Danmarks pt mest formstærke turneringsspiller, og at det ikke er skudt helt ved siden af, gav han prøver på i nat.

Tilbage i oktober måned overtog Simon ‘IgorK’ Rønnow førstepladsen på PocketFives rangliste over danske turneringsspillere, og vi tør godt love, at det er en placering, han også fastholder i den kommende uge.

 

‘IgorK’ scorede nemlig masser af ranglistepoint og ikke mindst dollar i løbet af søndag nat, da han strøg helt til tops i PokerStars’ $215 Bounty Builder og scorede ikke mindre end $15.032 for førstepræmien, foruden $5.637 i indkasserede bounties.

 

  • For at være helt ærlig, så husker jeg det ikke finalebordet detaljeret, udover det var en svingende affære og der skulle tilpasses lidt mht bountys, fortæller ‘IgorK’ til Pokernyhederne.

 

Turneringen var dog langt fra den eneste som ‘IgorK’ gjorde sig bemærket i. I Sunday 2nd Chance klarede han sig også hele vejen frem til finalebordet, inden han måtte give slip på en syvendeplads til $6.080.

 

Og nå ja, så blev det også til en 15.plads i Sunday $109 Rebuy til $2.083 – en turnering, som Rasmus ‘RasA86’ senere gik hen og vandt.

 

  • Ja det er svært at være utilfreds.

 

Det var vel ikke Agerskov som eliminerede dig?

 

  • Haha, nej nej dog ikke. Det et er blevet til en god vane, at jeg plejer at buste ham, så det synes jeg er en vane, som skal passe og plejes.

 

 

Navigate