IgorK nakker The Hot $109 og $109 Rebuy

To førstepladser og en femteplads. En godkendt lørdag for Simon ‘IgorK’ Rønnow.

Det bliver nok ikke i denne uge, at Simon ‘IgorK’ Rønnow må steppe ned fra sin placering som nummer ét på PocketFives rangliste over danske turneringsspillere. Den unge turneringshaj har toppet listen igennem det seneste år, og i går manifesterede han så sin position, da der både tikkede ranglistepoint og masser af skejser ind på kontoen i kraft af to førstepladser og en femteplads.

 

Først satte ‘IgorK’ 79 modstandere til vægs i en $109 Rebuy på PokerStars, hvilket kastede $5.163 af sig. Han måtte lidt senere kæmpe sig igennem en del flere spillere i den store daglige turnering The Hot $109, hvor hele 1.025 sad med fra start, men også her lykkedes det ham at spille sig hele vejen frem til den afsluttende heads up, hvor han gjorde arbejde færdigt ved at besejre engelske ‘blueyez22149’ og dermed nuppe førstepræmien på hele $16.093.

 

Det var lige ved at blive alle gode gange tre for den brandvarme, danske turneringshaj, men på Danske Spil måtte ‘IgorK’ “”nøjes”” med en femteplads i sitets Highroller.

 

– Det var ret insane. Nu går jeg nok en minus 15k dag i møde imorgen, karma i guess ;), skriver ‘IgorK’ på Pokernet.dk.

Navigate