Ingen dansk Main Event-vinder i år: Larsen og Bønding er ude

Dag 4 blev desværre endestationen for Dan ‘deagledan’ Larsen og Lars Bønding, som var de sidste to danske WSOP Main Event-håb for i år.

Da dag 4 gik i gang i går aftes, dansk tid, så var alt håb om dansk succes lagt over på Lars Bønding og Dan ‘deagledan’ Larsens skuldre. 

Hvis vi skulle have en ny dansk verdensmester i år, så var det en af de to, der skulle gøre det, men sådan skulle det desværre ikke gå.

Dan Larsen startede ellers dagen som lyn og torden, da han med det samme doblede med Es-Konge mod Es-Syv og røg op i 230.000 chips. Herefter peakede han i 311.000, men så gik det den forkerte vej. Til sidst fik han sine sidste skillinger til midten med:

Ingen dansk Main Event-vinder i år: Larsen og Bønding er ude 1 Ingen dansk Main Event-vinder i år: Larsen og Bønding er ude 2

Hvor han var oppe i mod:

Ingen dansk Main Event-vinder i år: Larsen og Bønding er ude 3 Ingen dansk Main Event-vinder i år: Larsen og Bønding er ude 4

Det flip tabte ‘deagledan’ og måtte dermed forlade turneringen på en 361. plads.

Lars Bønding overlevede få øjeblikke mere, da han tabte sine sidste chips på en 359. plads. Dermed har de kunne stå i kø sammen ved cashieren og hente hver deres gevinst på $24.622. 

De danske Main Event-drømme er dermed blev slukket for i år, men det er de i den grad ikke for et par store internationele profiler. For hvis man skeler til de største stakke i turneringen i øjeblikket, så sidder Brian Hastings og Daniel Negreanu rigtig lunt i det til et stort resultat. 

Navigate