Isildur1′ blev juli måneds highstakes-konge

Viktor Blom havde en af sine bedre måneder i juli, hvor et samlet tab på PokerStars ikke var nok til at tvinge ham fra tronen som månedens mest vindende.

Det er tid til at gøre tallene op for juli måned, der med stor sandsynlighed bliver den sidste måned, hvor Full Tilt figurerer i highstakes-opgørelserne.

Sitet har valgt at droppe deres highstakes-borde, men inden da nåede en af de mest fremtrædende brugere i sitets historie, Viktor ‘Isildur1’ Blom, at sige farvel med maner.

Læs også: <a” href=””/highstakes-online-poker-full-tilt-pokerstars-viktor-blom-isildur1/blom-siger-farvel-til-highstakes-paa-full-tilt-ved-at-rense-af-paa-pokerstars”>Blom siger farvel til highstakes på Full Tilt ved at rense af på PokerStars

Blom blev ifølge HighstakesDB.com månedens største vinder ene og alene takket være sin Full Tilt-konto, der hev $250.000 hjem i årets syvende måned.

Svenskeren tabte ellers lidt over $50.000 på PokerStars, men det er ikke nok til at fravige ham førstepladsen.

Månedens næstmest vindende blev Ben ‘Sauce123’ Sulsky, mens den irske turneringshaj, John ‘dagunman’ O’Shea, foreløbigt har indtaget highstakes-scenen fornemt med en tredjeplads for juli og profit på $161.000.

Månedens tre mest tabende spillere blev alle i highstakes-kredse mere ukendte PokerStars-profiler i ‘Jaqueline’, ‘kkopghy’ og ‘candela2005’.

Julis mest vindende:


Julis mest tabende:

Navigate