Isildur1′ ender som 2015’s mest vindende – og andenmest tabende

Viktor ‘Isildur1’ Blom er indehaver af årets næstmest tabende konto, men ender alligevel som den mest vindende online-pokerspiller for 2015.

Året har kun tre dage tilbage, hvorfor det er tid til at gøre status.

Mest interessant er det i pokerverdenen, når man kigger på highstakes-året, der gik, og her tør vi godt lukke året et par dage tidligt.

Der er nemlig ingen, der kan komme i nærheden af Viktor ‘Isildur1’ Blom, der i 2015 har pudset og plejet sin legendestatus i online-verdenen på fornemmeste vis med endnu en alenlang række af vilde swings.

Det understreges eksemplarisk af, at Bloms Full Tilt-konto står registreret som årets næstmest tabende ifølge HighstakesDB.com. Og alligevel er svenskeren årets mest vindende online-spiller.

Det kan lade sig gøre, da Blom har vundet knap $3,5 millioner på PokerStars. Full Tilt-tabet beløber sig til $1,3 millioner, og altså har svenskeren samlet vundet $2,2 millioner.

Det er stadig langt mere end årets næstmest vindende. Den titel går til Ben Sulsky, der på tværs af PokerStars og Full Tilt har indtjent $1,1 millioner.

Titlen som årets mest tabende er ligeså soleklar som indehaveren af den mest vindende, da Phil Ivey har været lige så stabilt tabende, som Viktor Blom har været ditto vindende. Det har vi allerede beskrevet her på Pokernyhederne.

Læs også: Iveys fald fra tinderne: Har tabt 25 millioner på nettet i år

Årets fem mest vindende konti ifølge HighstakesDB.com:

Isildur1' ender som 2015’s mest vindende - og andenmest tabende 1

Navigate