Isildur1′ fortsætter solid heater og vinder 16 millioner på to uger

Viktor Blom havde en fantastisk uge 34 og en endnu bedre ditto 35, hvilket til sammen sikrede ham et overskud af de helt store.

Den seneste måneds tid har budt på en uventet og stor trodsreaktion fra Viktor ‘Isildur1’ Blom, efter at Full Tilt har fjernet deres highstakes-borde.

Svenskeren har i stedet fået PokerStars’ highstakes-afdeling i højere omdrejning end det måske nogensinde er set før, hvilket til og med bringer minderne tilbage til de glade Full Tilt-dage før Black Friday.

Dengang var det ikke ualmindeligt at se en spiller vinde eller tabe syv cifre og det er netop, hvad Blom har formået at gøre et par gange i løbet af den nu forgangne måned.

Især de sidste to uger er Blom gået amok. I den netop overståede uge 35 endte han med at hente $1.483.000 ifølge HighstakesDB.com.

Uge 34 var til og med næsten lige god for highstakes-yndlingen, der dermed er oppe med $2,4 millioner over de seneste to uger – det svarer til svimlende små 16 millioner kroner.

Det er især en række intense dyster mod ‘WithColor’, der har skabt fundamentet for overskuddet. PokerStars-spilleren menes i øvrigt at være den samme, der står bag Full Tilt-kontoen ‘Doorbread’.

Uge 35’s største vindere ifølge HighstakesDB.com:

Viktor ‘Isildur1’ Blom $1.483.484
Alexandre ’BiatchPeople’ Luneau $151.223
Alexander ‘joiso’ Kostritsyn $118.850
Mikael ‘ChaoRen160’ Thuritz $84.707

Navigate