Isildur1 i storrens

Viktor ‘Isildur1′ Blom har ikke haft noget stort 2016, men i går var der oprejsning ved PokerStars’ høje borde.

Den svenske onlinelegende Viktor ‘Isildur1’ Blom var sidste års største onlinevinder med et plus på over $3,5 millioner, og han så ud til at holde kadencen i 2016, da han i løbet af de første måneder fortsatte med at rense highstakesbordene. Siden fulgte imidlertid et downswing, der omkring juni så ud til at ramme bunden med et minus på en lille million dollar, men efteråret har været god ved den volatile Gøteborg-knægt, som nu igen er ved at nærme sig sorte tal på bundlinjen.

Og vi som har fulgt ‘Isildur1’ siden han første gang dukkede op på Full Tilt, vi ved at det kan gå hurtigt i svenskerens lille verden – både den ene og den anden vej. I går pejede pilen op, da ‘Isildur1’, måske i anledning af weekendens komme, valgte at holde sin egen helt private rensefest, hvor de som blev indbudt, gavmildt blev tildelt huskekager på stribe.

Værst gik det for ‘Ravenswood13’, som blev banke banket gul og blå i både Pot Limit Omaha og Mixed Game med et samlet minus på $139.447 til følge. Ellers var det ganske atypisk en masse spillere, som donerede til ‘Isildur1’s samlede overskud, og ikke blot et par ganske få.

Alt i alt, lykkedes det for den svenske railbird-yndling at skrabe $322.902 til sig, hvilket gjorde ham døgnets suverænt største vinder med en betragtelig margen ned til nummer to, Mikael ‘ChaoRen160‘ Thuritz.

Hvis ‘Isildur1‘ kan præstere et lige så stort overskud i dag, så har han ikke blot barberet årets underskud væk, men kan også fremvise et ganske ganske fint overskud.

Navigate