Isildur1 i vellykket onlinecomeback

Mens vi har været velsignet med underholdende poker på livescenen i hele januar måned, så har det været tordnende stille på de højeste onlinestakes. Det blev der lavet om på i går, da ‘Isildur1’ nok engang checkede ind på PokerStars.

Januar har været en særdeles travl pokermåned med både PokerStars Carribean Adventure, Aussie Millions og TCOOP på programmet, men lige så travl som måneden har været i turneringsmæssig henseende, lige så dødt har der været på highstakesbordene på PokerStars.

 

Vi træder vist ingen over tærerne ved sige at sige, at der ikke har været meget rail-værdigt poker at følge på $50/$100 og derover, men det blev der lavet om på i går, og som ofte før, når der sker noget på highstakesbordene, så var manden i centrum Viktor ‘Isildur1’ Blom.

 

Efter en – for ham – lang pause på næsten ind på måned, loggede han ind på PokerStars under sit velkendte nick, og måske der lige skulle bankes lidt rust af. I hvert fald lagde det svenske onlinefænomen ud med to $100/$200 og $200/$400 8 Game-borde, inden han fortsatte med en omgang $300/$600 FLO8.

 

‘Isildur1’s samlede overskud lød herefter på $38.000 og det var åbenbart nok til, at han følte sig komfortabel med, at give Pot Limit Omaha $100/$200 et skud. Hér dystede ‘Isildur1’ med ‘WRUUUUM’ og ‘BERRI SWEET’, inden også Ike ‘philivey2694’ Haxton og Rafi ‘refaelamit’ Amit sluttede sig til løjerne.

 

Svenskeren peakede fire timer inde i PLO-sessionen med et plus på $340.000, men hen ad mod slutningen faldt han lidt i kadence, så dagens overskud “”kun”” endte med et plus på $239.000. Det var dog mere end rigeligt til at blive noteret som de senste 24 timers største vinder.

 

Viktor ‘Isildur1’ Blom er netop logget på PokerStars igen, og er i gang med en omgang PLO $200/$400, hvor han har lagt ud med at vinde $60.000, så måske endnu et stort resultat er i vente.

 

 

Navigate