Isildur1′ overtager tronen fra Sulsky efter direkte PLO-duel

En stille start på september er hurtigt blev afløst af flere gode tider for Viktor ‘Isildur1’ Blom, der må føle sig flyvende for tiden. Det samme kunne siges om Ben Sulsky lige indtil han stødte ind i svenskeren.

2015 har ikke været noget stort år på highstakes-fronten, men sensommeren og den første halvanden uge af efteråret har varslet om bedre tider for de mange actionhungrende railbirds.

Trenden fortsatte med fornyet kraft i går, hvor højdepunktet var en lang PLO-duel på $200/$400 på PokerStars mellem årets to mest vindende spillere Viktor ‘Isildur1’ Blom og Ben ‘Sauce123’ Sulsky.

Mens Blom som vanligt har haft et år med swings, der kan gøre enhver rundtosset har Sulsky været i en stabil kurve med nordlig retning. Men i går fik han noget atypisk en syngende svensk lussing.

Læs også: <a” href=””/highstakes-online-poker-phil-ivey-raiseonce-polarizing-viktor-blom-isildur1-ben-sulsky-sauce123-ike-haxton/ivey-goer-online-comeback-og-overtager-isildur1s-rensestime”>Ivey gør online-comeback og overtager ‘Isildur1’s rensestime

Blom formåede at hente $415.000 fra sin amerikanske highstakes-kollega. Det viser tal fra HighstakesDB.com.

I samme ombæring formåede svenskeren at passere Sulsky som årets mest vindende pokerspiller på nettet, hvor Blom nu er oppe med $1,8 millioner. Og det til trods for, at han har smidt $1,3 millioner på Full Tilt. PokerStars-kontoen viser nemlig et glohedt plus på $3,1 millioner for 2015.

Udover matchen mod Viktor Blom smed Sulsky yderligere en luns, hvorfor han endte dagen nede med $500.000. Hans årsregnskab siger nu plus $1,3 millioner.

Døgnets mest vindende:

Og de mest tabende:

Navigate