Isildur1′ slår tilbage med rens for over to millioner

Viktor ‘Isildur1’ Blom sluttede sidste uge med en ordentlig rundbarbering, men over det seneste døgn har han slået tilbage med en gevinst på over $340.000.

Det svenske onlinefænomen Viktor ‘Isildur1’ Blom fik i sidste uge for alvor sat gang i de store highstakes-borde online igen. Han startede rigtig flot ud med et par solide sessions, men han sluttede ugen af med at blive savet over for et tab på næsten $360.000.

Læs også: ‘Isildur1’ pillet ned fra tinderne med highstakes-lussing

Over det seneste døgn har svenskeren så lavet et af sine velkendte comebacks, hvor tabet fra den dårlige dag næsten er blevet hentet ind.

Blom har på de sidste 24 timer fået banket hele 3209 hænder i gennem på PokerStars, hvilket har været i disciplinerne Pot Limit Omaha og 2-7 Triple Draw. Han har plus i begge varianter, og det er blevet til et overskud på velvoksne $325.707 på verdens største pokersite.

Det er dog også blevet til en lynsession på Full Tilt Poker. Svenskeren spillede kun tre hænder, men de gav så også et overskud på $14.998.

Hvis man tager et samlet tal for de to sites, så lyder Bloms gevinst på over $340.000, hvilket er omkring 2.320.000 danske kroner.

Det velvoksne plus på bundlinjen placerer selvfølgelig også onlinefænomenet på førstepladsen over døgnets største vindere. Tyske Sebastian ‘taktloss47’ Ruthenberg må derimod tage titlen som døgnets største taber på sig, da han har smidt $217.688, hvor det hele stortset gik til ‘Isildur1’.

Navigate